U MILANU SE RASPRIČALI O HRVATIMA: / Direktor kluba priznao da je Kaliniću 'bilo teško', a potom se okrenuo – Mandžukiću

Image
Foto: AFP

Milan je sezonu završio na šestom mjestu ljestvice

21.5.2018.
11:19
AFP
VOYO logo

Samo šest pogodaka postigao je Milanov hrvatski napadač Nikola Kalinić u cijeloj sezoni odigravši za kluba sa San Sira 41 utakmicu kroz sva natjecanja. Premalo, ocjena je oko koje se u pravilu slažu i klupski navijači i klupski čelnici.

Izvršni direktor kluba Marco Fassone jedan je od njih, a njegova izjava između redaka znači i da bi u klubu mogli uložiti dodatan napor da ga u ljetnim mjesecima prepuste nekome drugome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška prilagodba

"Napad je jedno od područja na kojem ćemo morati poraditi. Nismo postizali puno pogodaka, to je jasno svima. Ne želim ništa obećavati, ali kad se govori o povijesti kluba govori se o velikim napadačima. Kalinić je igrač koji je uvijek zabijao, no imao je tešku prilagodbu. Premda, pokazao je znakove napretka u posljednjim utakmicama", kazao je Fassone koji je potom bio suočen sa pitanjima dolazaka igrača u klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenti su Juventusov Mario Mandžukić i Realov Karim Benzema.

"Mario Mandžukić ili Karim Benzema? Nema ništa po pitanju te dvojice igrača", kazao je dodavši da momčadi nedostaje iskustva te da bi 'dolazak dvojice ili trojice iskusnijih igrača bio od pomoći' mladim igračima Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo