OGLAS

KAKAV POTEZ MAJSTORA / U humanitarne svrhe dao kopačke koje su zakucale posljednji i odlučujući jedanaesterac Rusima za prolaz u polufinale SP-a

Image

Hvalevrijedan projekt se nastavlja

19.7.2021.
14:03
VOYO logo

U sklopu humanitarno-sportske manifestacije 'Rekreativan kvart' nastavlja se s aukcijom u kojoj se financijski pomaže udrugama 'Jedni za druge' i 'Vukovarski leptirići'. "Dame i gospodo, dopustite da vam predstavimo kraljicu naše humanitarne aukcije! Nećemo puno govoriti o igraču čije kopačke predstavljamo, jer o Ivan Rakitić ne bi bilo dovoljno ni 10-tak

U sklopu humanitarno-sportske manifestacije 'Rekreativan kvart' nastavlja se s aukcijom u kojoj se financijski pomaže udrugama 'Jedni za druge' i 'Vukovarski leptirići'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebne kopačke

"Dame i gospodo, dopustite da vam predstavimo kraljicu naše humanitarne aukcije! Nećemo puno govoriti o igraču čije kopačke predstavljamo, jer o Ivan Rakitić ne bi bilo dovoljno ni 10-tak ovakvih postova. Igračina, umjetnik i kreativac, čovjek koji za svoj klub, reprezentaciju i grb na dresu jednostavno nema rezerve. Danas ćemo pričati o jednim posebnim kopačkama. Kopačke koje su zakucale posljednji i odlučujući jedanaesterac Rusima za prolaz u polufinale Svjetskog prvenstva. Kopačke na koje je Ivan Rakitić napisao sve svoje najvažnije u životu. Kopačke koje su upisale jednu od najljepših priča hrvatskog nogometa. Kopačke koje su svima nama poklonile još koji dan totalnog ludila", ističu iz Rekreativnog kvarta i dodaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedno veliko hvala treneru Igoru, ekipi iz Donjeg Miholjca i Domagoju Vidi na ovom poklonu… Na žalost, nismo dovoljno 'knjiški ljudi' da ovdje opišemo kakve ste frajerčine, kakvo srce i dušu imate, da nam bez puno pitanja ovako uletite za humanitarku. Naklon do poda, momci!"

Aukcija starta s početnom cijenom od 5.000 kn, a za više detalja pogledajte na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo