OGLAS

UTJECAJNI LJUDI / HNS održao skupštinu: U goste stigla ugledna imena iz FIFA-e i UEFA-e

Image
Foto: Drago Sopta/HNS
5.12.2023.
15:36
Drago Sopta/HNS
VOYO logo

U zagrebačkom hotelu Westin održana je redovna sjednica Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza, kojom je rukovodio predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Image
KRIZA U DRUGOJ SEZONI /

Dambrauskas dobio otkaz, na njegovo mjesto stiže čovjek kojeg su povezivali s klupom Dinama i Hajduka?

Image
KRIZA U DRUGOJ SEZONI /

Dambrauskas dobio otkaz, na njegovo mjesto stiže čovjek kojeg su povezivali s klupom Dinama i Hajduka?

Predsjednik Kustić obratio se skupštinarima prigodnim govorom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što reći o našim rezultatima? Čak 13 od 15 plasmana na velika natjecanja dovoljno govori. To su ključni uspjesi za naš nogomet. Zahvaljujem i našoj Vladi i predsjedniku Vlade Andreju Plenkovića na podršci koju daju nogometu i posebno projektu kampa HNS-a. Hvala našem izborniku Daliću i stožeru, jasno i igračima koji su najzaslužniji za takav uspjeh, ali i svim ljudima iz sjene koji se ne vide, a rade jako puno - svi ste naš ponos", rekao je između ostalog Kustić.

Cijeli govor predsjednika HNS-a, Marijana Kustića, možete pročitati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik verifikacijske komisije, Krešimir Perković, podnio je izvještaj u kojem je ustanovljeno da su na sjednici prisutna 65 zastupnika, uz deset odsutnih.

Skupštinari su potom usvojili izvješće verifikacijske komisije, predloženi dnevni red te zapisnik s prošle sjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članovi Skupštine usvojili su financijski plan za 2024. godinu, koji je pripremila voditeljica odjela financija i računovodstva, Ružica Bajrić. Predviđeni su prihodi od 50.450.000,00 eura, rashodi u iznosu od 48.450.000,00 eura, te višak prihoda nad rashodima u iznosu od 2.000.000,00 eura.

Sjednicu Skupštine svojim su prisustvom uveličali Fifin direktor za europske nacionalne saveze, Elkan Mammadov, savjetnik za nacionalne saveze u Uefi, Jozef Kliment, predstavnik Fife, Lorenzo Cavallari, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta, Tomislav Družak, ravnatelj Uprave za sport Ministarstva turizma i sporta, Krešimir Šamija, kao i počasni predsjednici HNS-a, Branko Mikša i Mladen Vedriš, čije govore možete pročitati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako krenemo o nogometnim uspjesima vaše zemlje...'

"Hrvatska je tako prekrasna zemlja i zadovoljstvo mi je opet biti u Zagrebu. Ako govorimo o ljepotama vaše zemlje, mogao bih to govoriti danima. No, ako krenemo pričati o nogometnim uspjesima vaše zemlje, onda bih se trebao ovdje preseliti. Siguran sam da je cijeli narod jako ponosan na vaše rezultate jer ste svjetski fenomen. Kada usporedimo broj stanovnika s međunarodnim uspjesima i brojem vrhunskih igrača koje ste razvili, vjerujem da biste bili najbolji na svijetu", rekao je Mammadov.

Predsjednik Kustić na Skupštini je predstavio i idejno rješenje kampa Hrvatskog nogometnog saveza, o čemu više možete pročitati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Skupštini su dodijeljeni Trofeji podmlatka istankutim djelatnicima, Ivanu ŠutaluMladenu VlahovićuZlatku Nakiću i Ljubomiru Španjolu

Na kraju Skupštine priređena je svečanost u čast djelatnika Saveza koji su proslavili dvadesetu (Gordana JantonSreten Ćuk), odnosno desetu obljetnicu (Antonija Burazer, Branka Juhas, Mia Škrljac, Tanja Mitrović, Matija Puhak, Tomislav Pacak, Josip Tomaško, Drago Sopta, Jurica Bodrožić, Damir Stipković, Mladen Ivančić) svoga rada u krovnoj organizaciji hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počinje 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Image
Image
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
As u rukavu
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
Lijek za život
VOYO logo