SLATKE BRIGE / Navijači mogu birati: U Draženovom domu igraju Cibona i Zvezda, a stotinjak metara dalje Rudeš i Dinamo

Image
Foto: Pixsell

Za svakog ponešto. Što drugo raditi nedjeljom?

17.3.2024.
11:52
Pixsell
VOYO logo

Lijepu ponudu na izbor imaju Zagrepčani i svi oni kojima su Dinamo i Cibona u srcu. Na samo stotinjak metara udaljenosti u nedjeljno će poslijepodne biti odigrane dvije izuzetno zanimljive utakmice - u Draženovom domu snage će u sklopu ABA lige odmjeriti Cibona i Crvena zvezda, dok će na stadionu u Kranjčevićevoj ulici igrati Rudeš i Dinamo.

Image
SENZACIJA /

Budimir ima sezonu iz snova, a španjolski mediji najavljuju mogući transfer

Image
SENZACIJA /

Budimir ima sezonu iz snova, a španjolski mediji najavljuju mogući transfer

Košarkaši Cibone pokušat će tako još jednom iznenaditi favorizirani sastav Beograđana koji je zadnji put iz Zagreba otišao poražen. Bilo je to prošle godine točno u ovo doba godine, a sada zvezdaši u Draženov dom stižu bez nekoliko važnih igrača što stvara optimizam među igračima i navijačima Cibone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz kluba su u subotu ujutro objavili kako je rasprodano više od 50% kapaciteta dvorane, a ta je brojka do trenutka pisanja ovog teksta zasigurno porasla.

Susret Cibone i Crvene zvezde na rasporedu je od 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto ranije, od 17.10 sati, stotinjak metara dalje igrat će se utakmica između Rudeša i Dinama. Zagrebački Plavi tražit će iskupljenje za debakl u Solunu i hvatati priključak za vodećim dvojcem HNL-a, Hajdukom i Rijekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izuzetno je to važna utakmica za Dinamo koji nakon Rudeša gostuje na Poljudu za dva tjedna, a da će imati ogromnu podršku s tribina jasno je postalo još nekoliko dana prije utakmice kada je rasprodana istočna tribina stadiona na kojoj će se nalaziti Bad Blue Boysi (oko 1500 ulaznica).

Ostalo je tek ulaznica za zapadnu tribinu koje je moguće kupiti u online prodaji, a jedno je sigurno - zagrebačka Trešnjevka u nedjeljno će poslijepodne gorjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrepčani mogu birati

Utakmica Plavih koji se grčevito bore za naslov ili ogled Vukova sa najomraženijim klubom u Hrvata, što god izabrali ljudi neće pogriješiti.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo