SENZACIJA / Budimir ima sezonu iz snova, a španjolski mediji najavljuju mogući transfer

Image
Foto: profimedia

U Osasunu je stigao na posudbu iz Mallorce u listopadu 2020. godine i tada se pokazao kao odličan dodatak za španjolski klub

17.3.2024.
10:36
profimedia
VOYO logo

Ante Budimir apsolutna je senzacija ove sezone u Španjolskoj La Ligi. U Osasuni ima nikad bolju sezonu, a mnogi su to i prepoznali.

Image
SAMO RIJEČI HVALE /

Englezi posebno zadovoljni hrvatskim tandemom: 'Pored Gvardiola je bio neprimjetan'

Image
SAMO RIJEČI HVALE /

Englezi posebno zadovoljni hrvatskim tandemom: 'Pored Gvardiola je bio neprimjetan'

Hrvatski je napadač drugi strijelac Primere sa 16 postignutih golova, ispred njega se nalazi samo engleski napadač Jude Bellingham s 20 postignutih golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budimir tako ima poprilične šanse popeti se i na vrh ljestvice strijelaca španjolske lige budući da iz utakmice u utakmicu igra na svojih 100 posto.

U Osasunu je stigao na posudbu iz Mallorce u listopadu 2020. godine i tada se pokazao kao odličan dodatak za španjolski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ante Budimir stigao je u Osasunu 2020./21. na posudbu iz Mallorce. U toj je sezoni odigrao 30 ligaških utakmica i zabio 11 golova. Klub je imao opciju otkupiti njegov ugovor, ali cijena hrvatskog napadača od osam milijuna eura bila je previsoka. U konačnici je klub prihvatio rizik i odlučio dovesti Budimira, koji je postao najskuplji igrač u povijesti kluba iz Pamplone”, podsjeća As na dolazak hrvatskog napadača u Osasunu.

Španjolski mediji oduševljeni su igrom Budimira te najavljuju njegov mogući odlazak iz La Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljednjih nekoliko utakmica igra s maskom koja ga štiti nakon loma desnog maksilarnog sinusa koji je pretrpio u utakmici protiv Las Palmasa. Ni ta iritantna zaštita ne sprječava ga u zabijanju golova. Spektakularan je”, objašnjava As, pa spominje moguće transfere:

"Njegove dobre igre nisu ostale nezamijećene. Prati ga nekoliko klubova iako je pod ugovorom do 2027. i ima zaštitnu klauzulu od 20 milijuna eura. Prate ga i u Saudijskoj Arabiji. Ondje su dva hrvatska trenera koji s posebnim interesom prate što radi u ovoj sezoni. Slaven Bilić vodi Al Fateh, a Igor Jovičević trenira Al Raed”, zaključuje As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo