'U BEZIZLAZNOJ SMO SITUACIJI': / Dinamo će europske utakmice igrati daleko od Zagreba za vrijeme gradnje novog stadiona

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Predsjednica uprave GNK DInamo Vlatka Peras osvrnula se na rezultate kluba na poslovnom planu ove godine

2.12.2019.
19:36
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Godišnja Dinamova skupština održana je večeras u Maksimiru, a na njoj se, između ostalog razgovaralo i o novom stadionu koji bi trebao nastati na mjestu sadašnjeg maksimirskog.

"Na posljednjem dogovoru s gradom i gradonačelnikom Bandićem došli smo do zaključka da Dinamo ostaje u Maksimiru. Da, ostajemo u Maksimiru, ali ne na ovom stadionu, ovaj sadašnji uskoro neće zadovoljiti standarde Fife i Uefe", priznao je Barišić na skupštini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesni smo da se ništa ne pomiče, vrijeme ide, a mi smo u bezizlaznoj situaciji. Uz to mi trebamo nogometni kamp, izgubili smo i dio Svetica, a planiramo kupiti svoj kamp koji bi koristili za vrijeme izgradnje stadiona. U to vrijeme domaće bi utakmice igrali u Kranjčevićevoj ulici, a kako Zagreb nema adekvatan stadion, europske bi dvoboje morali igrati u Osijeku koji će do tada izgraditi novi stadion. A sada je jasno, novi Maksimir bi bio kapaciteta za između 25 i 30 tisuća gledatelja", rekao je Barišić na skupštini.

Image
KOJI SE VRAG DOGAĐA S HAJDUKOM I TKO JE ZA TO KRIV? /

Torcidu bi ovo moglo zaprepastiti. Ne, nisu problem Burić, igrači i Uprava

Image
KOJI SE VRAG DOGAĐA S HAJDUKOM I TKO JE ZA TO KRIV? /

Torcidu bi ovo moglo zaprepastiti. Ne, nisu problem Burić, igrači i Uprava

Pljesak za Mamića

Predsjednica uprave GNK DInamo Vlatka Peras osvrnula se na rezultate kluba na poslovnom planu ove godine, a nije zaboravila spomeniti ni Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posebno se zahvaljujem savjetniku Zdravku Mamiću na zaslugama, ovaj Dinamo je plod njegovih vizija, njegovih ideja i njegovog rada", rekla je Peras te zaslužila veliki pljesak.

"U 2018. godini smo od prodaje ulaznica imali prihod od 7,260.000 kuna, dok smo u 2019. godini već s te strane prihodili preko 27 milijuna kuna, a još nas očekuju tri prvenstvene i utakmica s Man. Cityjem. Ove smo godine prodali 7544 godišnje ulaznice što je porast u odnosu na prošlu godinu (5928 godišnjih ulaznica) od 21,42%. Dinamo danas ima 14.468 registriranih članova, i tu vidno rastemo u odnosu na 2018. godinu", rekla je Peras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo