U Bayern stigao Hrvat sa specijalnim zadatkom!

9.6.2011.
22:59
VOYO logo

Toni Tapalović trener je vratara, a u Bayernu će poslu će učiti svog prijatelja Manuela Neuera i iskusnog Hans-Jörga Butta.

U povijesti Bayerna bilo je dosta Hrvata, igrača i trenera (Zlatko Čajkovski, Branko Zebec, Zlatko Škorić, braća Kovač, Zvonko Komes, Ivica Olić i Danijel Pranjić).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskim reprezentativcima je u srijedu u društvo stigao Toni Tapalović kako bi trenirao svog prijatelja, vratara Bayerna i njemačke reprezentacije Manuela Neuera.

Toni Tapalović odrastao je u Gelsenkirchenu, u hrvatski obitelji koja je ondje došla iz Hercegovine i ima ugostiteljske objekte u Gelsenkirshenu i Kölnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toni, Ivan Rakitić i Manuel Neuer veliki su prijatelji, a hrvatski reprezentativac je otkrio da se najmanje svaki treći dan čuje s njima. Često su igrali tenis u Gelsenkirchenu, a Neuera su naučili kartati belot.

"Oni su pravi prijatelji. Drago mi je da su završili u najboljem njemačkom klubu. Neuer, koji je najbolji vratar svijeta, dorastao je iskušenju i potvrdit će svoje kvalitete", kaže Rakitić, koji je zajedno s Tapalovićem najzaslužniji što se prvi vratar Elfa zaljubio u Hrvatsku i Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105120490006 arti-201105110679006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo