Drogba 'poludio' i s dva gola izvukao pobjedu Galatasaraya

Nogometaši Galatasarayja nastavljaju suvereno držati prednost na ljestvici turske Süper Lig, pa tako nakon subote imaju sedam bodova više od Fenerbahçea, ali i utakmicu više.

6.4.2013.
21:24
VOYO logo

No, imao je Galatasaray velikih problema da slavi na svom terenu protiv posljednjeplasiranog Mersina (3:1), koji još nikoga u sezoni nije pobijedio na strani. Mersin je poveo u 3. minuti pogotkom Esera, pa je Galatasaray u 30. minuti ostao s igračem manje (prekršaj Nounkeua kao zadnji igrač), a potom je u prvom dijelu crveni zaradio i trener domaćina Fatih Terim koji je uletio na travnjak ljutit zbog suđenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u nastavku su stvari za domaćina došle na svoje, pa je prvo Felipe Melo izjednačio u 61. minuti realiziravši penal, a onda je 'poludio' Drogba koji je u 70. i 84. postavio konačnih 3:1. Bio je to drugi i treći pogodak Drogbe u tamošnjem prvenstvu.

Treba reći da je sjajni strijelac domaćina Buruk u prvom dijelu dva puta pogađao okvir gostujućih vratiju. Podsjetimo, Galatasaray u utorak dočekuje Real u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, a na Santiago Berbaneu je izgubio s 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo