OČAJ I ZABRINUTOST U MEKSIKU: / 'Oslabljeni Hrvati pokazali su klasu i izdominirali nas. Bila je to tužna noć'

Image
Foto: Screenshot

Meksičke navijače i medije zabrinula je neugodna ozljeda braniča Nestora Araujoa, kao i Carlosa Salcedoa

28.3.2018.
14:04
Screenshot
VOYO logo

Arlington, grad koji je 32 kilometra udaljen od Dallasa i koji pripada metropolitanskom području spomenutog grada, u srijedu ujutro po hrvatskom vremenu nije bio sretan za Meksiko koji je izgubio od Hrvatske 1-0 pred skoro 80,000 uglavnom meksičkih navijača na stadionu slavnih Dallas Cowboysa.

MEKSIKANCI RAZOČARANI NAKON PORAZA OD

Više od poraza, meksičke navijače i medije zabrinula je neugodna ozljeda braniča Nestora Araujoa, kao i Carlosa Salcedoa. Izbornik Meksika Juan Carlos Osorio priliku je dao nekim mlađim igračima koji je nisu baš iskoristili, poput Omara Govea, Jorgea "Burrita" Hernandeza i Rodolfa Pizarra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak 7,3% stanovništva SAD-a čine Meksikanci

Ugledni američki ESPN dosta je pozornosti posvetio utakmici Meksika i Hrvatske. Očekivano, ako se uzme u obzir da u SAD-u živi ogromni broj Meksikanaca koji čine 7,3% stanovništva SAD-a, te se očekuje kako će u budućnosti njihov broj značajno rasti. Latinoamerikanci ukupno čine 13% populacije SAD-a...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je, poput Meksika, igrala bez nekih od važnih igrača poput Perišića, Mandžukića i Modrića, ali Balkanci su pokazali klasu i zasluženo slavili. Na poluvremenu je Hrvatska imala tri udarca na gol, dok su Meksikanci imali nula u toj rubrici. Nadalje, gostujuća momčad mogla je voditi već na poluvremenu, da na vratima nije bilo Ochoae, koji je sjajno skinuo lob Kovačića u 39 minuti. Layun je poklonio Hrvatskoj kazneni udarac u 62. minuti prekršajem nad Tinom Jedvajem. Izgledao je Layun poput 'Jekylla i Hydea', pokazavši totalno suprotnu igru od one u dresu Seville prije samo nekoliko dana", piše ESPN.

'Mislilo se kako će Hrvatska biti lakši protivnik zbog neigranja šestorice bitnih igrača, ali...'

Meksički portal Debate, nadalje, donosi tekst pod naslovom: "Meksička reprezentacija bila je bolnica protiv Hrvatske".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jednom momčad Juana Carlosa Osorioa bila je izdominirana u sastavu s Chicharitom Hernándezom koji praktički nije dodirnuo loptu i tako nije uspio zabiti svoj 50. gol za reprezentaciju", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZAJEC ZA NET.HR O BURNOJ AMERIČKOJ TURNEJI: ‘Što da se netko od njih ozlijedio, što bi onda mediji pisali, kako bi javnost reagirala?!’

Elsoldemexico.com u svojem tekstualnom live prijenosu utakmice Meksika i Hrvatske, istaknuo je:

"Tužna noć za El Tri. Meksiko je odigrao lošu utakmicu i ostao bez dvojice igrača koji su se ozlijedili. Mislilo se kako će Hrvatska biti lakši protivnik zbog neigranja šestorice bitnih igrača, ali nije bilo tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo