TUDOR O TRANSFERU JEDNOG OD NAJBOLJIH HAJDUKOVIH IGRAČA: / 'Zabranio sam prodaju, ako ga žele, moraju doći s ozbiljnim novcima'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Novi trener Hajduka donio je i novi sustav u kojem će igrati

31.1.2020.
13:38
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Vraća nam se HNL. Već u petak počinje proljetni dio sezone, a Hajduk će u svoje HNL proljeće ući s novim trenerom Igorom Tudorom.

Tudor je uoči nastavka sezone održao konferenciju za medije na kojoj se osvrnuo na pripreme te najavio planove za proljeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Generalno sam zadovoljan s pripremama i veselim se utakmici s Varaždinom. Igramo vani protiv starog prijatelja Luke. bit će to baš lijepo. O Luki Bonačiću sve najbolje imam za reći. Imamo dobar odnos. Ali želim mu ostanak u ligi i poraz u nedjelju", rekao je Tudor pa se osvrnuo na transfer Filipa Bradarića koji je otišao iz Hajduka.

"Sretan sam u Hajduku svake minute otkad sam tu. Vezano za Bradarića kojeg smatram jako kvalitetnim igračem i kvalitetnom osobom, mislimo da ćemo s tom odlukom profitirati kao klub. Nismo još u mogućnosti zadržati sve igrače i dovesti one koje želimo, rekao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO, POSLJEDNJI DAN PRIJELAZNOG ROKA: Slaven Bilić doveo veliko pojačanje, Pjaca stigao u novi klub

Ne želimo biti Barcelona

Novi trener Hajduka donio je i novi sustav u kojem će igrati s takozvanim wing-backovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Promijenio sam malo stil igre, mislim da nam odgovara po karakteristikama igrača. u budućnosti ćemo transfere raditi po karakteristikama igrača koji nam odgovaraju u tom sistemu. to su pozicije u kojima se dosta igrači troše. Želimo kontrolirati loptu, ali ne želimo biti Barcelona", rekao je Tudor pa otkrio zašto Hajudk nije doveo napadača u prijelaznom roku.

"Smatrao sam da taj napadač mora biti dobar. Nismo pronašli dobrog napadača i bolje da onda nismo ueli nikoga. Teško je naći pravog napadača. Pojavio se mladi Kreković koji je zabio nekoliko golova u kratko vrijeme. Očeujem puno od Eduoka. Mislim da je on igrač koji je ostao dužan i koji može i koji će biti bolji u ovom dijelu.", rekao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠPANJOLCI OTKRILI KOLIKU JE LOVU RAKITIĆ ODBIO OD MANCHESTERA: /

Vrlo vjerojatno nikad više neće dobiti ovakvu ponudu

Image
ŠPANJOLCI OTKRILI KOLIKU JE LOVU RAKITIĆ ODBIO OD MANCHESTERA: /

Vrlo vjerojatno nikad više neće dobiti ovakvu ponudu

Tanki u obrani

"Ismajili neće ići. On je stožerni igrač i ja sam zabranio da ga prodamo. Ako ćemo ga dati, netko mora doći i donijeti ozbiljne novce. Vidio sam stopere po Italiji koji su lošiji od njega, a koji se prodaju za puno veću lovu", objasnio je Tudor koji trenutno ionako ima problema s obrambenim igračima,

"Problematični smo u obrani. Dogodile su se neke stvari istovremeno. radimo na dovođenju još jednog obrambenog igrača. Za ovu utakmicu smo na knapu malo, ali nema veze. Svi igrači su bitni, svi su oni okosnica momčadi. Ova momčadi ima potencijala", zaključio je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo