TRI PARA MIRE PARA: / Od danas svaki dan na Net.hr-u najbolji kladioničarski savjeti i tipovi, iz pera poznatog spisatelja

Image

Za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji Net.hr je angažirao kolumnista za specijalni zadatak - kladioničarske tipove iz nešto drugačije perspektive.

14.6.2018.
11:47
VOYO logo

Redakcija Net.hr-a ovim vas putem želi obavijestiti o važnoj novosti: osim najbržih i ekskluzivnih vijesti, rezultata, analiza, prikaza, komentara i intervjua, tijekom Svjetskog prvenstva Net.hr također će svakodnevno donositi prognoze i kladioničarske tipove, iz pera poznatog Mire Para.

Miroslav Par, poznatiji kao Miro Par, dugogodišnji je spisatelj kratkih priča, esejist, gradski kroničar, poduzetnik i gost Charlieja, a nekad davno bio je i zavodnik. Pisao je i djelovao kao suradnik u brojnim prestižnim izdanjima u Hrvatskoj, poput Telegrama, Net.hr-a, Jutarnjeg lista, Svijeta, Nedjeljnog Jutarnjeg i astro rubrike TV priloga Studio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavljivao je i u inozemstvu

Za ovu posljednju suradnju nije se ni znalo, ne radi samozastajnosti autora, već radi opravdanog bijesa starijih čitateljica kojima je uzurpirao mirnu starost. Njegovi radovi objavljivani su u inozemstvu, recimo u Bosni i Hercegovini i, zapravo, samo u Bosni i Hercegovini. Jedno vrijeme uspješno je obavljao dužnost glavnog urednika portala Wall.hr.

Tijekom Europskog nogometnog prvenstva prije dvije godine, Miro Par pisao je duhovite i korisne kladioničarske savjete za naš portal, u poznatoj rubrici Tri para Mire Para, iako mu je formalna kvalifikacija za taj posao bila razmjerno skromna: jednom je na školskom igralištu, po vlastitom svjedočanstvu, Niki Kranjčaru progurao loptu kroz noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljudi, zapravo, stvarno čitaju njegove tipove (i nije sve promašio)

Ugodno sablaznuti da je netko čitao njegove tipove, kao i činjenicom da nije baš sve promašio, naša redakcija odlučila se na ponovni angažman gospodina Para. Svakog dana na Net.hr-u pratite novi nastavak Tri para Mire Para, s prognozama rezultata za sve utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji. Za točnost Parovih prognoza redakcija Net.hr-a ne snosi nikakvu odgovornost.

S milijun i 300 tisuća korisnika, Net.hr jedan je od najčitanijih portala u Hrvatskoj, što će, nadamo se, ostati i nakon angažmana Mire Para.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo