festival španjolskog nogometa /

Tri 'El Clasica' i madridski derbi u samo mjesec dana: Pogledajte kad su na rasporedu

Image
Foto: AP Images

Real Madrid ima nešto teži raspored jer ih već ovog vikenda čeka gradski derbi s Atletico Madridom

6.2.2019.
16:24
AP Images
VOYO logo

Da vam ponude da možete do kraja života pogledati još samo jednu nogometnu utakmicu, vrlo vjerojatno bi se svaki ljubitelj nogometa odlučio za dobri stari El Clasico. Okršaj Barcelone i Reala, ma u kakvoj formi bili u tom trenu, prava je nogometna poslastica.

Real Madrid se u postronaldovskoj eri teško snalazio, ali su se ipak u posljednje vrijeme stabilizirali na rezultatoskom planu. Kup kralja Kraljevskom klubu nudi dobru priliku da spase sezonu. Ždrijeb ih je u polufinalu upario s najljućim rivalima koji na prvenstvenoj ljestvici imaju osam bodova više i drže prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboje Barcelone i Real Madrida moći ćemo u narednih mjesec dana gledati čak tri puta. Prvi je, naravno, ovaj današnji koji će odigrati na Camp Nou od 21 sat.

Prije nego što odigraju prvenstveni susret, čeka ih uzvrat Kupa kralja 27. veljače na Santiago Bernabeu. Za samo četiri dana od tog okršaja, 2. ožujka će opet u Madridu igrati za bodove u španjolskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid ima nešto teži raspored  jer ih već ovog vikenda čeka gradski derbi s Atletico Madridom na Wanda Metropolitanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo