Trenerska legenda našla zamjenu za Luku Modrića!?

Ako je vjerovati engleskim medijima, u Tottenhamu bi uskoro mogla zaigrati tri vrhunska vezna igrača iz Hrvatske.

15.3.2011.
11:48
VOYO logo

Mladi Splićanin koji je postao zvijezda Club Bruggea mogao bi već ovoga ljeta postati peti Hrvat u dresu Tottenhama. Po pisanju Talksporta, Ivan Perišić sljedeće je pojačanje na listi Harryja Redknappa, kojeg kontinuirano dobri nastupi, mogućnosti i način igre mladog hrvatskog reprezentativca očito jako podsjećaju na Luku Modrića.

Redknapp je poslao svoje skaute u Belgiju kako bi 'opipali' Hrvata koji je ove sezone već upisao 16 golova i 9 asistencija u 25 utakmica te počeo privlačiti interes jakih europskih klubova. U lov su se zasad uključili Monaco i Lille, ali Tottenham se čini najodlučnijim da potpiše mladog Hrvata u ljetnom prijelaznom roku, piše Talksport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor iz Club Brugge već je potvrdio da će 'oni biti spremni za pregovore u lipnju', i sigurno je da će Belgijanci izvući što više iz činjenice da Perišić s njima ima važeći ugovor do 2015. godine. Po pisanju engleskog portala, Redknapp je spreman platiti 6 milijuna funti odštete za Perišića, iako hrvaski igrač vrijedi skoro dvostruko manje po trenutnim procjenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://swf.tubechop.com/tubechop.swf?vurl=usUImvrgPL8&start=77&end=125&cid=92070

Ostvari li se ovaj transfer, veliku bi korist mogla imati hrvatska reprezentacija i izbornik Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo