KAKAV KRALJ / Trener Varaždina glavom i bradom: 'Očekivao sam da Dinamu zabijemo još koji gol'

Image
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Mario Kovačević prokomentirao bod protiv Dinama

6.8.2022.
8:31
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Trener Varaždina Mario Kovačević nakon remija na domaćem terenu sinoć protiv Dinama 1-1, 4. kolu HNL-a, rekao je da je zadovoljan te je pohvalio igrače. No, posebno odzvanja njegova izjava, onako samopouzdana. Jer, Varaždinci su odigrali jednu hrabru i mušku utakmicu...

Image
CRNA ŽENO, KAD ĆEŠ OPET DOĆI /

Nepoznata crnka plijenila pažnju svih na tribinama stadiona u Varaždinu

Image
CRNA ŽENO, KAD ĆEŠ OPET DOĆI /

Nepoznata crnka plijenila pažnju svih na tribinama stadiona u Varaždinu

'Bio je to praznik nogometa'

"Očekivao sam da im zabijemo još koji gol iz kontre kad nas stisnu, ali nismo", ispalio je Mario Kovačević...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počelo je u slavljeničkom dekoru...

"Drago mi je što na hrvatski praznik bio praznik nogometa. Posebno se želim zahvaliti navijačima koji nam daju snagu i energiju. Dinamo je naš najveći i najbolji klub, ali nije im lako igrati svaka tri dana. Bili smo hrabri na otvaranju, ali onda je Dinamo preuzeo igru. Svaki bod koji uzmemo protiv Dinama, za nas je velik", rekao je Kovačević pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naši glavni igrači su počeli disati na škrge. Htjeli smo mi pritisnuti Dinamo pred kraj, ali nismo imali snage za takvo što. Vjerujem da ćemo, kako će prvenstvo ići svojim tijekom, doći do toga da ovakve utakmice možemo dobiti. Nama je najlakše igrati protiv Dinama i Hajduka znate. Dinamo je glavama u Ligi prvaka. Najrealniji je taj rezultat 1:1."

Uzbudljiva utakmica

 U prvoj utakmici 4. kola Prve hrvatske nogometne lige nogometaši Dinama su na gostovanju u Varaždinu kod istoimenog domaćina odigrali 1-1 i tako izgubili prva dva boda u novoj sezoni hrvatskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario Špikić je u prvoj minuti sučevog dodatka na kraju prvog poluvremena glavom poslao loptu u mrežu nakon ubačaja Petra Bočkaja s lijeve strane i tako donio vodstvo Dinamu. Varaždin je do izjednačenja došao u 63. minuti, kad je na asistenciju Herrere Michele Šego sa 14 metara pogodio pokraj nemoćnog Livakovića.

Dinamo ima 10 bodova iz četiri utakmice, a drugi je Hajduk sa šest bodova iz dva nastupa. Po četiri boda imaju Rijeka, Osijek, Šibenik, Varaždin i Slaven Belupo, s tim da Riječani imaju samo dvije odigrane utakmice. Na začelju je pulska Istra 1961 bez ijednog boda iz tri nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo