NIZAO PORAZ ZA PORAZOM / Tri mjeseca bio je trener 'svetaca', Hrvate je slao na tribine, a sada je dobio otkaz. Stižu li bolja vremena za Oršića?

Image
Foto: Profimedia

Jones je u studenome prošle godine preuzeo Southampton, a sada klub ostavlja na posljednjem mjestu engleskog prvenstva

12.2.2023.
11:49
Profimedia
VOYO logo

Nathan Jones dobio je otkaz kao trener Southamptona, objavio je engleski prvoligaš.

"Southampton potvrđuje da se razišao s menadžerom Nathanom Jonesom. Klub su napustili i treneri prve momčadi Chris Cohen i Alan Sheehan. Glavni trener prve momčadi Rubén Sellés vodit će trening i pripremati momčad uoči utakmice protiv Chelseaja sljedećeg vikenda", stoji u službenom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oršića i Ćaleta-Cara poslao na tribine

Jones je u studenome prošle godine preuzeo Southampton, a sada klub ostavlja na posljednjem mjestu engleskog prvenstva. Odluci o otkazu prethodio je poraz od Wolverhamptona (1:2) u 22. kolu. Jones u toj utakmici nije računao na hrvatske nogometaše Mislava Oršića i Duju Ćaleta-Cara, već ih je poslao na tribine, a nakon utakmice objasnio je svoju odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oršić i Ćaleta-Car ne igraju jer je to moja odluka. Drugi su ispred njih", odgovorio je Jones novinarima, koje je zanimalo zašto je drugu prvenstvenu utakmicu dvojicu Hrvata izostavio iz konkurencije.

Prvi put je to napravio prošli tjedan uoči utakmice s Brentfordom kada su obojica prebačena u U-23 sastav Southamptona. Jones je tada rekao da im je potrebna veća minutaža, pa ih je zato dao rezervnoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo