TRENER RIJEKE DOSLOVNO ŽIVI NA RUJEVICI: / 'Utakmice bez gledatelja nemaju nikakvog smisla, nogomet je uvijek bio show'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Riječane u nastavku sezone čeka borba za finale kupa protiv Osijeka, isto kao i nadmetanje za vrh ljestvice, dok Rožman čeka izlazak iz samoizolacije.

28.4.2020.
20:55
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nije trener Rijeke navikao gledati Rujevicu praznu, ali posljednjih tjedan dana nije imao izbora. U samoizolaciji u apartmanu u svečanoj loži dane broji do izlaska, ali vrijeme ne gubi. Slovenski trener, naime, sad ima puno vremena proučiti igru svoje i protivničkih momčadi i dobro se pripremiti za nastavak sezone.

"Ja mislim da smo napravili sasvim logičnu stvar jer imamo ovdje uvjete da sam, ajmo reći, blizu i dovoljno daleko da ispoštujem sve ove mjere koje jesu. A s druge strane dovoljno blizu da mogu sve pratiti ovdje sa tribina. Imam ispod sebe sve terene na kojima se radi", rekao je Rožman u razgovoru za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rožman nije jedini stanovnik Rujevice. Uselio je i njegov pomoćnik Aleš s kojim komunicira preko ograde, ali nema bliskih kontakata. Osim od hrane koju im svakodnevno dostavljaju, ovaj trenerski dvojac na Rujevici živi od - nogometa.

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

05.02.2020., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Trener Rijeke, Simon Rozman na konferenciji za medije nakon zavrsetka utakmice cetvrtfinala hrvatskog nogometnog kupa izmedju Rijeke i Dinama. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

HALILOVIĆ ODBRUSIO BIVŠEM VATRENOM: ‘Previše me kritiziraju svakakvi tzv. stručnjaci. Budućnost? Imam samo jedan cilj’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HALILOVIĆ ODBRUSIO BIVŠEM VATRENOM: /

'Previše me kritiziraju svakakvi tzv. stručnjaci. Budućnost? Imam samo jedan cilj'

Čeka se 30. svibnja

"Jako rano se budim jer je ovdje sunce i treba se rano ustati. Onda popričam o detaljima s trenerima, pratim sve treninge koji traju 3,5,6 sati, ovisi o grupama. I onda poslijepodne opet imam analizu jer sve se ovo snima. Pogledam malo trening, napravim trening za sljedeći dan, popričam malo sa staffom i onda još vrtim malo telefon, s obitelji malo popričam. Nije lako, ali ja mislim da smo se dobro snašli, da su treninzi sad na razini. Ali da, specifična je situacija, još se prilagođavamo, a s druge strane pokušavamo nešto dobro napraviti u smjeru toga kako želimo igrati", rekao je Rožman koji zajedno s igračima s nestrpljenjem čeka 30. svibnja.

"Sigurno prve utakmice kad će početi neće biti normalne, ali mislim da će se igrači vrlo brzo naviknuti. Ali sigurno na duži period, ja mislim da nema nikakvog smisla, ako nema tu gledatelja jer nogomet je uvijek bio show", rekao je Slovenac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od zacrtanih ciljeva Rožman ne odustaje usprkos svemu.

"Mi moramo izboriti Europu, sigurno je da je naša želja biti drugi, ako je to ikako moguće, ali nije nikakav nož ispod grla da to mora biti tako. Isto je i u Kupu, Rijeka je uvijek bila, u zadnje vrijeme, tu, u finalu, u vrhu, kako god. I tu je naš imperativ", rekao je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječane u nastavku sezone čeka borba za finale kupa protiv Osijeka, isto kao i nadmetanje za vrh ljestvice, dok Rožman čeka izlazak iz samoizolacije. Testiranje na virus čeka ga sljedeći ponedjeljak, a nakon toga kreću prave pripreme za nastavak sezone.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo