TRENER RANGERSA 'PRODAO' KRANJČARA: / 'On je odličan momak i najbolji tehničar kojeg sam vidio u karijeri'

Image
Foto: Screenshot

Lijepe riječi na račun Nike Kranjčara od trenera Murtyja

27.3.2018.
18:09
Screenshot
VOYO logo

Trenera Glasgow Rangersa Graeme Murty opisao je Niku Kranjčara najtalentiranijim igračem kojeg je ikad vodio, ali i ustvrdio da je nedavni raskid suradnje veznjaka najbolja odluka za obje strane.

Razdoblje koje je Kranjčar proveo u dresu Rangersa ostat će zapamćeno po ozljedi ligamenata koljena nakon koje je dugo izbivao s travnjaka. Posljednju utakmicu koju je odigrao za škotskog velikana ostaje tako ona protiv Fraserburgha u tamošnjem Kupu koja je na rasporedu bila posljednjeg dana siječnja. Odigrao ju je u punoj minutaži i asistirao za pogodak u 3-0 slavlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunski profesionalac

"Bio je vrhunski profesionalac i ekstremno je naporno radio. Očito je da nije imao sreće s ozljedama. Rastanak je zajednička odluka i Niki želimo sve najbolje", kazao je Murty za klupsku televiziju naglasivši:

"Mogu reći da je bilo uistinu dobro raditi s njime i da je odličan momak. U trenerskoj karijeri nisam vidio boljeg tehničara od njega, no smatrali smo da je prikladno i s poštovanjem spram njega dozvoliti mu da potraži novi izazov."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 26 odigranih utakmica za Rangerse, s prosjekom od 54 minute u njima, Kranjčar je postigao tri pogotka i asistirao za njih još šest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo