Trener niželigaša posegnuo za drastičnom mjerom uoči Crvenih vragova

Trener engleskog niželigaša Yeovila, Gary Johnson, zabranio je svojim igračima 'selfie' sa igračima Manchester Uniteda, s kojima Yeovil igra u FA kupu.

4.1.2015.
10:58
VOYO logo

"Selfiemanija" je zaludila čitav svijet. Niti nogometaši nisu iznimke. U svakoj prilici nogometaši žele ovjekovječiti svoje trenutke, bili na travnjaku, ili uz njega. Svlačionice, hodnici, ulice, stadioni.... Nema apsolutno nikakve veze gdje i kada, glavno da fotoaparati na mobitelima rade.

Ali, jednom čovjeku to predstavlja veliki problem. Riječ je o treneru engleskog niželigaša Yeovila, stanovitom Gary Johnson. Trener Yeovila je navijač Manchester Uniteda, ali ovoga je puta posegnuo za drastičnom mjerom. Naime, Johnson je svojim igračima zabranio bilo kakvo slikanje sa zvijezdama Crvenih vragova, s kojima igraju u FA kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do dobrog rezultata možemo doći isključivo ako smo potpuno usredotočeni na susret koji je pred nama. Sve ono što nam može poremetiti koncentraciju, moramo zabraniti. Stoga, neka se moji dečki ne ljute, nema dogovora oko zamjene dresova, nema selfija s igračima Manchester Uniteda", kazao je Johnson.

//www.youtube.com/embed/ceg19-5GkyA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Yeovil u nedjelju lovi senzaciju protiv velikana engleskog nogometa, stoga Johnson ništa ne želi prepustiti slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo