TRENER IZVADIO REBIĆA NA POLUVREMENU PA POMEO POD S NJIM: / Je li ovaj klub pravi razlog zbog je Vatreni pretrpio teške kritike?

Image
Foto: Christof STACHE / AFP

Hrvatski napadač nije se pokazao u najboljem svjetlu

23.8.2019.
11:26
Christof STACHE / AFP
VOYO logo

Trener Eintrachta AdiHutter javno je prozvao hrvatskog reprezentativnog napadača AntuRebića nakon što je njegova momčad izgubila od Strasbourga s 1:0 u prvoj utakmici play-offa Europske lige.

Zbog nezadovoljstva predstavom Vatrenog odlučio ga je već na poluvremenu poslati na hlađenje, a na konferenciji za novinare poslije susreta pošteno ga je oprao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavom već u Interu?

"Ako želi ovdje ostati, onda će se morati ponašati onako kako ja to tražim od svakog igrača ovog kluba. Morat će mi radom i zalaganjem na terenu pokazati da na njega mogu računati. Ako pak želi otići, vrata su mu otvorena. Snaći ćemo se mi i bez njega", poručio je Hutter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić je ove sezone prikupio pet nastupa te je zabio tri gola. Međutim, sve pogotke dao je u Kupu trećeligašu Waldhof Mannheimu.U tri europske utakmice nije se uspio upisati u strijelce kao niti u na otvaranju Bundeslige. Rebić je, inače, na meti Intera, a hoće li tamo zaigrati znat će se do 2. rujna kada završava prijelazni rok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo