Trener iz Babine Grede spustio Zdravku Mamiću!

'Nije korektno nas spominjati u kontekstu kojim smo praktički ismijani.

1.12.2011.
17:07
VOYO logo

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić je u ponedjeljak na konferenciji za medije, u dijelu u kojem je pričao o igrama Modrih u Europi, očešao jednog niželigaša od kojeg je sada dobio bukvicu.

Naime, Maminjo je tada izjavio kako dinamovi nogometaši ne slijede njega i trenera Krunu Jurčića te napomenuo da "od utakmice protiv Malmöa pružaju partije poput Babine Grede".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obzirom da se Mamićevi govori slušaju i prenose u svakom kutku Hrvatske, nije trebalo dugo čekati na odgovor koji mu je poslao trener NK Šokadije iz Babine Grede Ivan Lučić.

"Mi smo jesenski prvaci 2. Županijske nogometne lige Vukovarsko-srijemske u skupini Županja s devet pobjeda te jednim remijem i porazom. Nije korektno nas spominjati u kontekstu kojim smo praktički ismijani. Da su se dinamovci ugledali na nas, možda bi sad imali pokoji bod u Ligi prvaka", poručio je Modrima Lučić u Sportskim novostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravko Mamić je za petak najavio novu konferenciju za medije, već drugu u samo pet dana, a napomenuo je kako više neće javno govoriti o sporu s Eduardom da Silvom.

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo