Ne treba im bus / Trčali čak 10 kilometara: Trener i dva igrača dalmatinskog kluba proslavili pobjedu u lokalnom derbiju na neobičan način

Image
Foto: screenshot YouTube

Nakon pobjede u gostima protiv Neretvanca iz Opuzena, trener i dva igrača Neretve su odlučili proslaviti trijumf tako što su otrčali u Metković

25.3.2022.
22:00
screenshot YouTube
VOYO logo

Neretvanski derbi između Neretvanca iz Opuzena i Neretve iz Metkovića otišao je na stranu gostiju zahvaljujući dva pogotka Bruna Jelavića. Metkovci su pobijedili s 2:0 u sklopu 23. kola 3. HNL, a koliko je značajna ta pobjeda za Neretvu govori i činjenica da su na trijumf u lokalnom derbiju čekali čak tri godine.

Ipak, najzanimljiviji detalj se zbio nakon utakmice kada su, prema navodima portala Dalmatinski nogomet, trener gostiju Mario Svaguša, kapetan Eduard Raguž i mladi Nikola Čupić odlučili proslaviti pobjedu tako što su otrčali iz Opuzena u 15 kilometara udaljeni Metković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bio dogovor pred sami odlazak u Opuzen kada je kapetan Edo rekao da će u slučaju pobjede trčati iz Opuzena do Metkovića, taj prijedlog odmah su prihvatili i pridružili mu se trener i Čupko. Pokazuje to što nam znači ova pobjeda, u svakom pogledu, i kakvo je ozračje u našoj svlačionici", rekao je za Dalmatinski nogomet junak utakmice i dvostruki strijelac Bruno Jelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo