REAKCIJE NAKON DERBIJA / Trener Hajduka otkrio zašto su izgubili utakmicu, Bjelica o prijelomnom trenutku: 'Znam u čemu je bio problem'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon utakmice treneri Nenda Bjelica i Jens Gustaffson otkrili su što se dogodilo

25.7.2021.
23:26
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 2. kola Prve HNL Osijek je na stadionu Poljud pred 9.500 gledatelja pobijedio Hajduk sa 2-1, dok je u drugom nedjeljnom susretu Rijeka na Rujevici porazila Istru 1961 sa 2-0.

Hajduk je vodio na Poljudu, no Osijek je s dva gola uspio okrenuti rezultat izborivši drugu pobjedu na startu prvenstva, dok splitski sastav nakon dva kola još nema pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Livaja je u 63. minuti doveo domaćine u vodstvo, samo tri minute kasnije izjednačio je Mario Jurćević, a pobjedu gostima donio je Marin Pilj u 87. minuti.

Image
MA TKO SE TO POJAVIO NA POLJUDU /

Pogledajte koga su kamere uhvatile na utakmici Hajduka i Osijeka i u čijem društvu

Image
MA TKO SE TO POJAVIO NA POLJUDU /

Pogledajte koga su kamere uhvatile na utakmici Hajduka i Osijeka i u čijem društvu

Reakcije trenera

Nakon utakmice treneri Nenda Bjelica i Jens Gustaffson otkrili su što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljni smo, naravno, u dvije utakmice imamo šest bodova. Pobijediti Hajduk u Splitu nije lagano, pogotovo ovakav Hajduk. Odlični su ofenzivno, u svakom trenutku te mogu ugroziti. Bio sam jako razočaran prvim poluvremenom, ne zbog izglednih prilika Hajduka, nego zato što nismo bili u utakmici, taktički smo loše stajali, kasnili smo u duele, nismo se držali dogovora. Zato smo i radili zamjenu na poluvremenu, pa zatim još tri vrlo brzo da unesemo svježinu. Dečki koji su ušli pokazali su da su zlata vrijedni i čestitam im, kao i cijeloj momčadi", rekao je Bjelica i zatim otkrio u čemu je bio problem.

"Problem u prvom dijelu je bio u glavama, a ne u taktici i igri prema naprijed. Od srijede smo izvan kuće, tu smo tri dana u Splitu i lijepo nam je, ali igrači prvo poluvrijeme kao da su jedva čekali vratiti se kući, ali sve smo ispravili i igrali na visokoj razini poslije gola Hajduka", rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je Gustaffson objasnio kako je došlo do preokreta.

"Mislim da smo kontrolirali prvo poluvrijeme, ali nakon fantastičnog gola Marka, utakmica se previše otvorila. Osijek je bio odličan u kontrama i ubačajima. Nismo imali sreće. Mislim da rastemo kao ekipa, dosta toga dobrog smo napravili danas na terenu. Zaslužili smo više", veli Gustaffson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo