TREĆI DOMAĆI PORAZ RIJEKE U MALO VIŠE OD MJESEC DANA : / 'Moramo pronaći prošlogodišnju igru'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Igrači Rijeke svjesni su da protiv AEK-a u četvrtak navečer nisu pružili dobru partiju.

14.9.2017.
22:33
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Europski nogomet ne oprašta pogreške. A Rijeka protiv AEK-a nije bila na nivou. Grčki sastav je na otvaranju drugog po jačini europskog klupskog nogometnog natjecanja slavio na Rujevici protiv Rijeke 2-1. Bio je ovo treći domaći poraz Rijeke na svojoj Rujevici, u posljednjih mjesec (malo više) dana momčad Matjaža Keka doma je padala od Dinama, Olympiakosa i AEK-a...

[FOTO, VIDEO] AEK OČITAO LEKCIJU RIJEČANIMA USRED RUJEVICE! Milan poslao zastrašujuću poruku prvaku Hrvatske

"Što reći? Igrači AEK-a pokupili su sve odbijene lopte, tu nismo bili dovoljno odlučni. Velike probleme radio nam je Livaja, svaka lopta u prvom poluvremenu išla je na njega. On bi ju sačuvao, a suigrači bi mu se onda priključivali. Realno, prema viđenome trebalo je biti 1-1, ali to je nogomet. Lopta ponekad na prašta, a naši su suparnici iskoristili naše greške" rekao je Marko Vešović, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porazom otvorili Europsku ligu

"Nažalost, porazom smo otvorili Europsku ligu. Mislim kako smo imalu i svoje prigode, čim bi smirili loptu došli bi do šanse, ali nismo bili dovoljno konkretni. AEK je imao kontrolu lopte, drugi gol smo primili iz prekida. Realno, trebalo je biti 1-1", kazao je Marko Vešović čije riječi prenosi Goal.com.

Filip Bradarić istaknuo je kako je AEK bio bolji i kako im na tome treba čestitati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

ROVOVSKA BITKA NA RUJEVICI: Osjetite dašak atmosfere iz Rijeke

Image

ROVOVSKA BITKA NA RUJEVICI: Osjetite dašak atmosfere iz Rijeke

"Ostaje žal za izgubljenom utakmicom, pogotovo što smo se uspjeli vratiti nakon njihove prednosti. Čak smo dobro i krenuli u nastavak, ali još smo jednom vidjeli kako Europa ne prašta pogreške. To smo osjetili već u puno europskih utakmica, ipak je ovo puno veći nivo od HNL-a, na to se moramo priviknuti" rekao je Filip Bradarić, pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Idemo dalje uzdignute glave'

"Ipak, idemo dalje uzdignute glave. Puno je još utakmica ispred nas, ovo je bila samo jedna u nizu. Skupit ćemo se, izvući pouke i napraviti analize. Kao što smo rekli, mi ćemo se sa svima u skupini potući, ima još dovoljno utakmica do kraja. Ali, moramo i pronaći igru koja nas je krasila prošle sezone", zaključio je Bradarić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo