Bavarci odrađuju transfere / Treća velika zvijezda Dortmunda na Allianz Areni: kapetan Borussije je novi igrač Bayerna

Image
Foto: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

Bayern je Hummelsa, neslužbeno se doznaje, platio 38 milijuna eura, te je ovim transferom u samo nekoliko godina doveo i treću veliku zvijezdu Borussije D. na Allianz Arenu

10.5.2016.
13:55
Sven Hoppe/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Nakon angažiranja Renata Sanchesa, Bayern München potvrdio je dovođenje još jednog velikog pojačanja, a riječ je o Matsu Hummelsu.

Dojučerašnji nogometaš Borussije Dortmund je s Bavarcima potpisao petogodišnji ugovor, što je službeno potvrđeno i od strane kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je, neslužbeno se doznaje, platio 38 milijuna eura, te je ovim transferom u samo nekoliko godina doveo i treću veliku zvijezdu Borussije D. na Allianz Arenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mariu Götzeu i Robertu Lewandowskom tako se pridružio i Hummels, koji je prije nastupio za Bavarce, no još je bio mlad i nije dobio pravu priliku.

"Oduševljeni smo što se Mats Hummels odlučio za Bayern. Mats je jedan od najboljih središnjih braniča na svijetu i s njim je naša momčad još dobila na kvaliteti", rekao je glavni operativac Bavaraca Karl-Heinz Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojoj karijeri osvajao je Svjetsko prvenstvo, Bundesligu tri puta, Kup jedan puta te Superkup dva puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portgalski veznjak Renato Sanches također je potpisao ugovor do lipnja 2021. godine, a za njega je dogovorena odšteta od 35 milijuna eura, uz mogućnost dodatnog bonusa bude li izabran u najbolju momčad svijeta ili osvoji Zlatnu loptu.

"Dugo smo ga pratili i vrlo smo zadovoljni što smo ga uspjeli angažirati, unatoč interesu drugih velikih klubova. Renato je dinamičan, dobar u duelu i tehnički vrlo potkovan vezni igrač koji će osnažiti našu momčad", zadovoljno je zaključio Karl-Heinz Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo