TREBAO JE BITI OGROMNO POJAČANJE, ALI JE ISPAO RAZOČARANJE: / Barcelona prodaje nogometaša kojeg je jako puno platila

Image
Foto: Profimedia, AFP

Remont za sljedeću sezonu

29.5.2019.
14:49
Profimedia, AFP
VOYO logo

Španjolska Barcelona nakon osvajanja naslova u prvenstvu, ali i neuspjeha u kupu i Ligi prvaka ove sezone želi u sljedeću sezonu ući s još jačom momčadi.

Spominje se se dolazak slavnih pojačanja, a glavna meta bi Kataloncima trebao biti Antoine Griezmann iz Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)

Antoine Griezmann

No, on navodno nije jedini, a novac za pojačanja Barca će pokušati nabaviti izlaznim transferima što znači da će veći broj igrača napustiti klub.

Posljednje ime na tom popisu je francuski ofenzivac Ousmane Dembele koji je u klub stigao iz Borussije Dortmund u ljeto 2017. godine za vrtoglavih 140 milijuna eura. No, on nije ispunio očekivanja čelnika Barce i sada Marca javlja kako bi ga katalonski klub htio prodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Ousmane Dembele

Dembele je imao puno problema s ozljedama tako da je ove sezone nastupio u samo 32 (od mogućih 76) utakmica. Također, mediji su izvještavali i da je imao problema s disciplinom, tako da je ljudima u Barceloni očito postalo dosta svega.

Njegov transfer nije prioritet, Marca piše, ali čelnici katalonskog kluba u svakom slučaju ne bi imali ništa protiv. Pogotovo ako ne prodaju drugog nogometaša s kojim nisu zadovoljni, Phillipea Coutinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo