'TREBA IMATI MU*A': / Nezadovoljni Matjaž Kek poslao poruku sucu Mariju Zebecu

Image

Rijeka je u derbiju hrvatskog nogometa propustila veliku prigodu za ozbiljno odvajanje Dinamu na prvenstvenoj ljestvici.

9.4.2017.
13:55
VOYO logo

Nakon posljednjeg zvižduka suca Marija Zebeca, nogometaši Matjaža Keka međusobno su si čestitali. Na njihovim licima bio je uglavnom smješak, ali onaj "kiseli". Jer, vodeća momčad HNL-a dominirala je na Rujevici, bila puno bliže punom plijenu koji bi ih doveo na prag povijesnog naslova prvaka, no modre je u samom finišu spasio Soudani zabivši čudesan pogodak škaricama. Matjaž Kek na kraju nije mogao biti zadovoljan konačnim rezultatom.

'Ne možemo biti zadovoljni rezultatom'

"Normalno da poslije svega, poslije silnih najava, mislim da ne možemo biti zadovoljni rezultatom. No, zadovoljan sam kako su moji igrači išli na glavu, dali sve od sebe uz atmosferu koja može svima biti za primjer. Šteta da prije tog gola koji se dogodio slučajno, nismo zatvorili utakmicu" rekao je Matjaž Kek čije riječi prenosi Goal.com, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

'Mislim da sam pogriješio kod jedne promjene'

"Imali smo problema s ritmom, ali mislim da sam pogriješio kod jedne promjene. Pao nam je ritam, nismo uspjeli zadržati visoki presing. Neću o suđenju, ali mislim da smo u prvom dijelu pokazali da igrom zaslužujemo prvo mjesto. Događaju se takve utakmice u kojima si kažnjen za promašene šanse, ali igračima stvarno dajem veliki kompliment. Derbi je bio dobar, a pogled prema naprijed mi je sada kristalno čist. Morat ćemo se strašno puno boriti, a možda nam fali igrač-dva da držimo visoku agresiju."

Trener Rijeke je prije odlaska s pressice dobacio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledajte 92. minutu, pa mi javite. Treba imat mu*a tada svirat penal za Rijeku" završio je Kek.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo