TRANSFERI UŽIVO / Povezivalo ga se sa Hajdukom, a završio je u Istri: Zvijezda Championshipa ima novi klub, a Bayernov igrač otišao je u La Ligu

Image
Foto: Profimedia

Iako je ljetni prijelazni rok službeno počeo 1. srpnja, već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere

7.7.2023.
8:14
Profimedia
VOYO logo

Iako je ljetni prijelazni rok službeno počeo 1. srpnja, već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Poznato koliko Dinamo traži za Petkovića, Hazard dobio ponudu za nastavak karijere, Newcastle želi talijansku legendu

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Poznato koliko Dinamo traži za Petkovića, Hazard dobio ponudu za nastavak karijere, Newcastle želi talijansku legendu

Rennes ''odriješio kesu''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.15 - Enzo Le Fee novi je Majerov suigrač, a Lorientu će pripasti 25 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto Hajduka - Istra

20.50 - Pisali smo o mogućem dolasku Morisa Valinčića u Hajduk kao rješenje na poziciji desnog bočnog, za njega je interes pokazivala i Rijeka, međutim mladi reprezentativac predstavljen je u Istri!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajaxova legenda u Španjolskoj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.37 - Sada je i službeno, Daley Blind napustio je Bayern nakon samo jedne sezone i pridružio se Gironi. Za Bavarce je nastupio u tek 4 susreta, a u Gironu dolazi bez odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švedski golgeter u Sportingu

20.30 - Portugalski div prema svemu je sudeći pobijedio u utrci za Viktorom Gyokeresom, igračem Coventrya. Šveđanin je prošle sezone u Championshipu ostvario double-double, postigavši 21 pogodak i upisavši 10 asistencija. Portugalci će iskrcati oko 25 milijuna eura za njegove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Son u Ludogoretsu

18.34 - Naravno, nije riječ o onom Sonu na kojeg svi mislite. Riječ je o igraču Levantea, Španjolcu koji igra na poziciji desnog bočnog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusni veznjak na meti Hajduka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.28 - Sacha Tavolieri prenio je informaciju o interesu Hajduka za Vadisa Odjidju-Ofoea, 34-godišnjeg veznjaka koji je proteklih pet sezona proveo u Gentu. Igrao je i za Norwich u Premier ligi...više ovdje.

Ajaxov branič na pragu Arsenala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.08 - Jurrien Timber sve je bliže Arsenalu, a Romano je objavio da je liječnički pregled obavljen. Uskoro bi mogli dobiti i službenu potvrdu kluba...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desni bek na pragu Poljuda

17.10 - Fahd Moufi usmeno je dogovorio dolazak u Hajduk, prema pisanju Dalmatinskog portala. Ipak, dolazak 27-godišnjeg Marokanca i dalje je pod znakom upitnika obzirom da Splićani nisu jedini udvarači za bivšeg igrača Portimonensea

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partey ne želi u Saudijsku Arabiju, opcija je Juventus

14.40 - Thomas Partey rekao je agenciji koja ga zastupa da odbije ponude iz Saudijske Arabije i nastavi raditi na transferu kojim bi Arsenal zamijenio Juventusom. Al Ahli, Al Khaleej and Al Nassr su klubovi s kojima se ovaj veznjak dovodi u vezu. Al Nassr, klub Marcela Brozovića i Cristiana Ronalda, spreman je transfer platiti 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lula se protivi Ancelottiju

13.40 - Brazilski predsjednik Luiz Inacio Lula da Silva izrazio je nezadovoljstvo što će iduće godine talijanski nogometni strateg Carlo Ancelotti preuzeti izborničku dužnost brazilske reprezentacije, tamošnjeg velikog ponosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi čovjek Brazila i 39. po redu predsjednik te južnoameričke države puno je veći simpatizer Fernanda Diniza, 49-godišnjaka koji je trenutačni, ali privremeni izbornik Brazila do dolaska Ancelottija koji će još jednu sezonu raditi kao trener madridskog Reala.

Juve ima novog sportskog direktora

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.35 - Juventus je potvrdio da je novi sportski direktor Cristiano Giuntoli koji je napustio ranije ovog ljeta Napoli.

PSG potvrdio pojačanje od 60 milijuna eura

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.35 - PSG je potvrdio dovođenje Urugvajca Manuela Ugartea iz Sportinga za 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pulisic u Milan

13.30 - Milan i Chelsea blizu su dogovora oko američkog reprezentativa Christiana Pulisica koji bi trebao preseliti u Italiju

Vlašić na odlasku iz West Hama

12.50 - Nikola Vlašić mogao bi ovog ljeta napustit West Ham u razmjeni. Više o tome pročitajte ovdje.

Real predstavio novi broj 24

12.10 - Arda Guler kojeg je Real Madrid doveo iz Fenerbahčea nosit će broj 24.

United prati japanskog golmana

12.05 - Manchester United prati japanskog golmana Ziona Suzukija iz Urawa Redsa. Doveli bi da bude rezerva

Bakker u Atalanti

12.00 - Atalanta za 10 milijuna eura iz Bayer Leverkusena dovela lijevog beka Mitchela Bakkera.

Morata odbio Romu, čeka odlazak u Milan

11.41 - Talijanski mediji ovog petka pišu kako je 30-godišnji nogometaš madridskog Atletica Alvaro Morata odbio Romu te čeka dogovor i prelazak u Milan. La Gazzetta dello Sport, ali i ostali talijanski mediji, navode kako se Morata želi vratiti u talijanski nogomet, ali pritom Roma nije njegova destinacija. Odbio je bilo kakve pregovore oko te mogućnosti već je za manju plaću od dosadašnje spreman prihvatiti poziv Milana i čini sve kako bi se utanačili svi detalji tog transfera.

Osijek dovodi armenskog reprezentativca

11.15 - Osijek dovodi 20-godišnjeg armenskog reprezentativca Styopu Mkrtchyana iz Ararta, javlja Germanijak.

Kim Min-jae je novi igrač Bayerna

10.49 - Kim Min-jae iz Napolija stiže u Bayern. Prošao je liječnički pregled, preostaje tek da Bavarci uplate Talijanima 50 milijuna eura i potvrde transfer.

Jordi Alba u Inter Miamiju?

10.12 - Nakon Lionela Messija i Sergija Busquetsa, još jedan bivši igrač Barcelone stigao je u Inter Miami. Dosadašnji kapetan katalonskog kluba Jordi Alba trebao bi u idućim danima potpisati za klub iz MLS-a.

Blind u Genou

8.59 - Daley Blind će uskoro postati igrač Genoe. Dolazi kao slobodan igrač nakon što je napustio Bayern.

Zrinjski otkupio igrača Dinama

8.56 - Mario Ćuže proveo je prošlu sezonu na posudbi u Zrinjskom iz Mostara, a sada ga je bosanskohercegovački prvak i otkupio. Više pročitajte ovdje.

Mbappe se dogovorio s Realom

8.00 - Cadena SER javlja kako se napadač PSG-a Kylian Mbappe dogovorio s Realom i to za godišnju plaću od 50 milijuna eura. PSG mu je dao ultimatum da se do kraja srpnja izjasni hoće li potpisati novi ugovor jer aktualni mu vrijedi do ljeta 2024.

Ćaleta-Car prema Serie A

8.00 - Ćaleta-Car mogao bi u Italiju. Više ovdje.

Yann Sommer na meti Talijana

8.00 - Svjesni da bi mogli izgubiti Andrea Onanu u Interu su bacili oko na golmana Bayerna Yanna Sommera. Uz njega želja im je Anatolij Trubin iz Šahtara

Inter odredio cijenu za golmanan

8.00 - Inter je poručio Manchester Unitedu da 50 milijuna eura za golmana Andrea Onanu nije dovoljno. Odbili su njihovu posljednju ponudu od 45 plus 5 milijuna eura.

Perišić napušta Tottenham

8.00 - Nakon što je u četvrtak Gianluca Di Marzio objavio kako bombu da bi se Ivan Perišić mogao vratiti u Hajduk odmah su porasli apetiti navijača splitskog kluba, no ubrzo se oglasio Fabrizio Romano i objavio da nema indikacija da bi Vatreni u ovom trenutku mogao napustiti Totttenham. No, Perišić gotovo sigurno napušta Tottenham do kraja prijelaznog roka, samo je pitanje u kojem će klubu završiti.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo