TRANSFER U ZADNJI ČAS: / Perišić objasnio zašto je otišao iz Wolfsburga

Image
Foto: AFP

U samoj završnici prijelaznog roka hrvatski nogometaš Ivan Perišić prešao je iz Wolfsburga u Inter.

1.9.2015.
20:15
AFP
VOYO logo

Hrvatsku u četvrtak i nedjelju očekuju utakmice protiv Azerbajdžana i Norveške u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a Perišić se prije puta u Baku osvrnuo na svoj transfer.

"Inter je dobro krenuo, sa svih šest bodova u dva kola, a odmah meni će prva utakmica biti gradski derbi s Milanom. Nisam imao mnogo vremena, s obzirom da je bilo dosta natezanja oko ugovora, ali Brozović će mi sigurno pomoći, a ima još igrača s ovih područja i sigurno neću imati problema s prilagodbom. Želja mi je bila promijeniti sredinu, Inter je veliki klub i mislim da će biti ove sezone bolji", prenosi Perišićeve riječi internetska stranica HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što prije zabiti gol"

Vatreni su u listopadu prošle godine deklasirali Azerbajdžan sa 6:0 u Gradskom vrtu, ali u četvrtak bi im trebalo biti znatno teže. Ne samo zato što će igrati u gostima, nego i zato što je azerbajdžansku vrstu preuzeo Robert Prosinečki koji jako dobro poznaje eventualne mane hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije baš jednostavno prebaciti se sada na reprezentaciju, ali mislim da će utakmica u Azerbajdžanu biti dobra. Trebamo što prije zabiti prvi gol kako bi nam bilo lakše. Išlo me u prvoj utakmici s njima, no ovo će biti nešto potpuno drugo", najavio je Perišić.

"Sve riješiti prije listopada"

U nedjelju slijedi gostovanje u Oslu, a Hrvatska bi s bodovima iz ovih utakmica mogla osigurati plasman na Euro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da ćemo pobijediti u obje utakmice. U Azerbajdžanu nas očekuju i vrućine bez pravih priprema za takve uvjete, Norveška je pak vrlo dobra kod kuće i moramo se dobro koncentrirati, posložiti glave, kako bismo s dvije pobjede sve riješili prije listopada i utakmica protiv Bugarske i Malte", zaključio je Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo