TRANSFER MLADOG DINAMOVOG ASA: / Dani Olmo za vrtoglavi iznos seli u Englesku, u jedan od najslavnijih klubova u svijetu?

Image
Foto: PIXSELL/AFP
2.7.2019.
9:21
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Španjolac sigurno odlazi iz Dinama, za njega se bore veliki klubovi

Dvadesetjednogodišnji španjolski nogometaš i član član Dinama Dani Olmo gotovo će sigurno napustiti Modre u ljetnom prijelaznom roku, a u medijima se piše o interesu brojnih klubova.

Najviše su se spominjali talijanski Milan i njemačke momčadi Borussia D. te Stuttgart, a u utorak su Sportske novosti objavile kako je za Dinamovog Španjolca ozbiljno "zagrizao" i engleski nogometni velikan Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dani Olmo slavi pogodak

SN je oko navodnog interesa Uniteda za Olma kontaktirao i menadžera mladog Španjolca Andyja Baru i pišu da se on na njihovo "konkretno pitanje je li istina da je Manchester United ozbiljno zainteresiran za dovođenje Danija Olma samo nasmijao".

Rekordni transfer

Nadalje, SN doznaje i koliko bi Manchester United bio spreman platiti za Olma i riječ je o vrtoglavih 40 milijuna eura, što bi bilo najveći iznos isplaćen za transfer iz nekog hrvatskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz dobre nastupe za Dinamo, Olmo je skrenuo pozornost na sebe igrama na nedavno završenom Euru do 21 godine.

Oduševio na Europskom prvenstvu

Olmo je oduševio i navijače i medije u Španjolskoj. Na prvenstvu je zabio 3 gola uz jedno dodavanje, te je ukupno bio četvrti strijelac. Lucas Waldschmidt iz Njemačke zabio je sedam golova i on je nova mlada europska “zlatna kopačka”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Društvene mreže prepune su hvale za novu španjolsku mladu nogometnu zvijezdu Olma, za kojeg je sezona iz snova. Za plave je ukupno nastupio u 44 susreta i zabio ukupno 12 golova uz 9 asistencija u svim natjecanjima. Već sada jedan od najboljih stranaca u povijesti Dinama na ovom je turniru potvrdio klasu, u pohodu Španjolske na zlato skupio četiri nastupa, a u dresu Modrih prezimio u Europi nakon skoro pola stoljeća posta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo