Transferi godine: 'Svi govore da ga je nemoguće dovesti u Dinamo!'

Zanimljiva vijest stigla je s Dinamovih slovenskih priprema.

4.7.2014.
17:16
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok u Maksimiru još nije završio, dapače, ako je suditi po akcijama braće Mamić, trebao bi biti okrunjen 'čudom od igrača'.

"Ponuđen nam je jedan ofenzivac za kojeg svi govore da je čudo i da ga je nemoguće dovesti u Dinamo. Time su se samo pojačali naša želja i trud. Za sada ide u dobrom smjeru, a hoće li se ostvariti, saznat ćemo uskoro", izjavio je Zoran Mamić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ime ovog misterioznog kapitalca zasad nije poznato, ali zasigurno je da je Dinamov izlog u hrvatskoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu ostavio dojam i na menadžere i igrače u Brazilu.

Dinamo se u međuvremenu sprema za početak sezone. Na pripremama očekuje treću utakmicu, nakon poraza od Petrolula i remija s Rostovom, na rasporedu je ukrajinski Karpaty. Hoće li Modri pripreme zaključiti prvom pobjedom, saznat ćemo u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nije imperativ, nego želja i cilj. Protiv Ukrajinaca želimo vidjeti brži nogomet te kvalitetniju i strpljivu igru bez pada u koncentraciji. Jednostavno, želimo biti bolji nego što smo bili protiv Rostova", najavio je trener Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo