TRANSFER-BOMBA NA KAJZERICI: Nekadašnja zvijezda Bundeslige s 28 godina odlučila potpisati za Lokomotivu

Image
Foto: Profimedia

Nekad je Kyriakos Papadopoulos vrijedio 18 milijuna eura.

27.10.2020.
19:09
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnja zvijezda Bundeslige Kyriakos Papadopoulos (28) stigao je kao slobodan igrač na Kajzericu, u redove Lokomotive. Nitko nije očekivao da će se odlučiti na ovakav korak u karijeri, no stigao je u zagrebački klub nakon što je odradio ugovor s njemačkim HSV-om.

"Čast nam je predstaviti novog igrača Lokomotive! Veliki Kyriakos Papadopoulos je novi igrač Lokomotive! Grčki reprezentativac je nakon Olympiakosa, Schalkea, Bayer Leverkusena, RB Leipziga i HSV-a novi igrač Lokomotive Zagreb!", napisali su na svojim službenim stranicama Lokosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srozala mu se cijena

Dvadesetosmogodišnji stoper iza sebe ima impresivnih 140 utakmica Bundeslige, 20 utakmica Lige Prvaka, 17 utakmica Europske lige i 29 nastupa za reprezentaciju Grčke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo mi je prvi put da sam Zagrebu, nisam još imao prilike upoznati grad. Znam za mnoge hrvatske klubove i poznajem hrvatsku ligu. Hrvatski nogometaši su cijenjeni i poznati u cijelom svijetu, svi su oni iznikli u HNL-u", rekao je Grk po dolasku u Lokomotivu.

Nekad je Kyriakos Papadopoulos vrijedio 18 milijuna eura. Bio je standardan član i mlada zvijezda Schalkea, fizički iznimno moćan, no ozljede su mu se zaredale u posljednje vrijeme i pitanje je koliko će biti zdrav igrajući za Lokose. Zbog ozljeda i manjka minutaže cijena mu se s godinama srozala na skromnih 600 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo