TOTTENHAM OTVORIO VELIČANSTVENO ZDANJE POBJEDOM: / Milijarda eura već se počela isplaćivati, pobjede upisali i City i Chelsea

Image
Foto: AFP

Mateo Kovačić je sudjelovao u pobjedi Chelseaja

3.4.2019.
22:44
AFP
VOYO logo

Nogometaši Tottenhama uselili su u novi dom, impozantno zdanje pod nazivom Tottenham Hotspur Stadium, 22 mjeseca nakon što su napustili svoj White Hart Lane i pred oko 60,000 ljudi upisali i premijernu pobjedu na njemu.

Gotovo milijardu eura koštao je cijeli projekt, a sam stadion otvoren je spektakularnim vatrometom kojeg je publika popratila sa uručenim im prigodnim zastavicama s natpisom 'Dobrodošli kući' kojima su pozdravili svoje junake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Son za povijest

Vratili su im oni dobrodošlicu 2-0 pobjedom protiv Crystal Palacea, a zauvijek će ostati zapisano da je prvi pogodak ondje postigao Heung-Min Son. Asistirao mu je Christian Eriksen koji je zabio i zakonačnih 2-0.

City i Chelsea lako

Jednakim rezultatom pobijedio je i Manchester City suparničku momčad Cardiff Cityja nakon što je Kevin de Bruyne bio precizan u 6., Leroy Sane u 55. minuti ogleda kojim su branitelji naslova vratili lidersku poziciju na ljestvici Premier lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najuvjerljivija pobjeda večeri bila je ona koju je Chelsea upisao protiv Brighton & Hove Albiona. Konačnih 3-0 golovima su izgradili Olivier Giroud, Eden Hazard i Ruben Loftus-Cheek. Mateo Kovačić je odigrao posljednjih desetak minuta ogleda za pobjednički sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo