brzo se vratio / Tottenham je prošao, ali on je ispao priča večeri: 'Otišao sam u svlačionicu, mislio sam da smo ispali'

Image
Foto: AP Images

Zbog ozljede je napustio igru, a onda i klupu kada je Sterling zatresao mrežu u sudačkoj nadoknadi

18.4.2019.
11:27
AP Images
VOYO logo

Kao što već svi znate, Tottenham je u pravom nogometnom užitku za gledatelje izborio polufinale Lige prvaka izgubivši na Etihadu s 3:4, ali pobjeda iz prve utakmice s 1:0 bila je dovoljna da eliminira Manchester City.

Uzvratnu utakmicu nije dovršio Moussa Sissoko koji je izašao zbog ozljede, a potom je otkrio nevjerojatnu stvar. Kada je Sterling zatresao mrežu u sudačkoj nadoknadi, otišao je u svlačionicu ne doživjevši prolazak svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam na klupi i kada su zabili gol za 5:3, smračilo mi se pred očima i otišao sam u svlačionicu. Bio sam sam, nije bilo TV-a i mislio sam da smo eliminirani", otkrio je Francuz.

"Zatim je u svlačionicu ušao čovjek koji je zadužen za opremo i vikao je: "Nevjerojatno, uspjeli smo". Pitao sam ga kako? Tada mi je rekao da je gol poništen. Navukao sam brzo majicu, zaboravio sam na bolove i istrčao sam van da se pridružim ostatku ekipe. Nisam želio propustiti slavlje u ovom povijesnom trenutku. Bio je to pravi šok za mene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham za dva dana opet gostuje na Etihadu, ali tamo Sissoko neće zaigrati.

"Osjetio sam trzaj mišića. Ne vjerujem da ću biti spreman za utakmicu koja se igra tijekom vikenda, ali se nadam da ću za desetak dana biti potpuno spreman."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo