ARSENAL NAPOKON PROIGRAO / Tottenham i Liverpool podijelili bodove, Manchester United do slavlja u nadoknadi

Image
Foto: AP

Na ljestvici vode Chelsea i Manchester United sa po devet bodova ispred Evertona koji ima sedam bodova

27.8.2016.
16:04
AP
VOYO logo

LONDON - Golom Marcusa Rashforda u drugoj minuti sudačke nadoknade, Manchester United je u susretu 3. kola engleskog nogometnog prvenstva na gostovanju pobijedio Hull City 1-0.

"Crveni vragovi" su dominirali cijeli susret. Uputili su 26 udaraca prema suparničkim vratima, imali više od 60 posto posjeda lopte, te sedam kornera, no tek su u sudačkoj nadoknadi slomili domaću obranu. Wayne Rooney je probio stranu, uputio loptu pred gol, a Rashford zabio za 1-0 i pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to treća Unitedova pobjeda na startu prvenstva čime se izjednačio na vrhu ljestvice sa Chelseajem koji je porazio Burnley 3-0 golovima Edena Hazarda (9), Williana (41) i Victora Mosesa (89).

Nakon dva razočaravajuća nastupa, Arsenal je napokon proigrao pobijedivši na gostovanju Watford 3-1. Sva tri gola 'topnici' su zabili u prvih 45 minuta, a strijelci su bili Santi Cazorla (9-11m), Alexis Sanchez (40) i Mesut Ozil (45+1). Domaćin je u nastavku tek ublažio poraz golom Roberta Pereyrea (57).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu je upisao i aktualni prvak Leicester City koji je na svom travnjaku slavio protiv Swansea Cityja 2-1. Strijelci za pobjednički sastav bili su Jamie Vardy (31) i WesMorgan (52), a za Swansea je zabio Leroy Fer (80). Pobjeda Leicester Cityja je mogla biti i uvjerljivija, no Riyad Mahrez je u 56. minuti promašio jedanaesterac.

U prvom susretu 3. kola Tottenham i Liverpool su odigrali 1-1. Gosti su poveli u 43. minuti golom Jamesa Milnera iz jedanaesterca, a izjednačio je Danny Rose u 72. minuti. Povratnik u hrvatsku reprezentaciju Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za 'Redse', a u 63. minuti je dobio žuti karton. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Chelsea i Manchester United sa po devet bodova ispred Evertona koji ima sedam bodova. Slijedi Manchester City sa šest bodova uz utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo