'Neće nama Mamić i Jovanović određivati tko može doći u Zagreb'

U nedjelju u 19 sati na rasporedu je najveći derbi hrvatskog nogometa. U Zagrebu se sastaju Dinamo i Hajduk.

25.11.2013.
13:39
VOYO logo

Iako iz Maksimira stižu najave da nijedan navijač Hajduka neće moći u Maksimir ako s važećim vaučerom ne kupi kartu ispred stadiona, Torcida je najavila dolazak u velikom broju, a na Facebooku objavila priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

"Mamićev Dinamo će sljedećeg vikenda nastojati na sve moguće načine spriječiti da navijači Hajduka dođu u Maksimir i podrže svoj klub. Pitanje je samo, hoće li mu navijači Hajduka to dopustiti? Dinamo je od našeg Hajduka zatražio da mu do utorka 26. 11. 2013. dostavi popis svih navijača Hajduka koji žele doći na utakmicu. Neće nama Mamić, Jovanović i Dinamo određivati tko može doći u Zagreb na dan utakmice, a tko ne može. KN Torcida neće preuzimati vaučere za Maksimir, a isto očekujemo i od svih navijača Hajduka. Ovim putem pozivamo sve navijače Hajduka da u što većem broju, sami i neorganizirano, dođu u Zagreb na utakmicu Hajduka i Dinama. Naš Hajduk ne smije i neće ostati bez podrške, a nakon remija protiv Osijeka, ta podrška je još bitnija. Obveza svakog navijača Hajduka, svakog onog tko drži zastavicu Hajduka u svom autu, tko s Hajdukom tuguje i slavi, tko se u bijelu boju kune je da s riječi prijeđe na djela i u nedjelju dođe u Maksimir podržati naš Hajduk. Jedino se Hajduk u ovoj močvari hrvatskog nogometa bori protiv vaučera, dok svi ostali klubovi podržavaju ovaj Mamićev projekt (ako ne vjerujete nama, pitajte predsjednike svojih klubova kako su se očitovali o prijedlogu Hajduka za ukidanjem vaučera). I zato naš Hajduk treba podršku svojih navijača na Maksimiru u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobili smo obavijest da će radi zaštite interesa obitelji Mamić, PU zagrebačka na naplatnim kućicama u Lučkom zaustavljati sve osobe iz Dalmacije i zabranjivati im ulaz u Zagreb. Očekujemo od svih vas da iskoristite ovu informaciju na najbolji mogući način. Navijači Hajduka ne očekuju da razne udruge za zaštitu ljudskih prava reagiraju na ovakav oblik diskriminacije. Oni će ovakvo postupanje policije prihvatiti sa smiješkom. Neka se i nastave smijati jer cijelu tu akciju plaćaju hrvatski porezni obveznici. I kad vam, hrvatski narode, Vlada sljedeći put podigne poreze i uzme božićnicu, uz opravdanje da država nema novca, vi se samo nastavite smijati jer ste tim novcem uspješno platili prekovremeni rad hrvatske policije na sprečavanju ulaska Dalmatinaca u Zagreb.

Za profesore, doktore i radnike novca nema, ali za zaštitu Mamića i sličnih "uspješnih hrvatskih poduzetnika" i "lijepih nogometnih priča" uvijek se nađe. Pratite naše obavijesti preko Facebooka, pričajte s drugim navijačima Hajduka, širite poruke i obavijesti, iskoristimo svi zajedno prednosti modernih tehnologija s krajnjim ciljem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi na Maksimir u nedjelju!!!

Nek se Hajduk, jedini klub koji igra nogomet radi navijača u ovoj ligi, osjeća kao da igra kod kuće."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo