Torcida poslala poklon sucu: 'Nadamo se da će pronaći muda'

Navijači Hajduka još se nisu pomirili s pogreškom suca Ivana Bebeka i njegovih pomoćnika na derbiju s Dinamom. Još se vuku repovi okršaja na Poljudu.

4.3.2013.
16:38
VOYO logo

Klub navijača Torcida Bebeku je stoga poslao prigodan poklon - štap za slabovidne osobe i šal Dinama.

"Naša akcija ima za cilj postići pošteno suđenje za sve klubove koji nastupaju u 1. HNL-u. Sucu Ivanu Bebeku želimo da mu ovaj štap pomogne u njegovoj daljnjoj karijeri nogometnog suca kako mu se ovakve greške i sramote ne bi više događale. Također se nadamo da će mu naš poklon pomoći da lakše pronađe put svojih 'muda' i pokaže hrabrost da jedan nogometni derbi između Hajduka i Dinama odsudi bez namjernih grešaka na štetu našeg kluba, pa čak ako to znači da će naljutiti vladara hrvatskog nogometa koji je izravnoj vezi sa samim Bogom, poručili su iz Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Bebek nije sudio očigledno igranje rukom Šime Vrsaljka u šesnaestercu.

"Nevjerojatna je bahatost suca Bebeka koji opravdanje za svoje namjerne greške nalazi u tome što igrači Hajduka nisu tražili penal nakon sporne situacije jer valjda zaboravlja da je prvome koji je to zatražio odmah pokazao žuti karton kao disciplinsku mjeru. Greške sudaca na štetu našeg Hajduka se ponavljaju iz derbija u derbi pa smatramo kako je ovo pravi trenutak da sudačka komisija zauzme oštar stav prema sucima kao što je Ivan Bebek. Propuštanjem sankcioniranja suca Bebeka, gospodo iz sudačke komisije, ali i HNS-a preuzimate osobnu odgovornost za sve buduće ovakve greške, ali i posljedice koje takve greške mogu stvoriti", smatraju u KN Torcida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo