Potres u Maksimiru: Poludio na Mamića i dao otkaz

Jedan od najhvaljenijih trenera hrvatske lige Tomislav Ivković od petka više neće bit trener Lokomotive.

19.12.2013.
14:12
VOYO logo

Tomislav Ivković u četvrtak će u zaostaloj utakmici hrvatske lige protiv Rijeke posljednji put voditi momčad Lokomotive.

Naime, kako doznaje Večernji list, Ivković je doslovno poludio na gazdu Dinama Zdravka Mamića jer ovaj nije ispunio obećanje i ponudio mu klupu Modrih na kraju polusezone, nego je kao trajno rješenje postavio svog brata Zorana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takva odluka nagnala je Ivkovića da podnese ostavku na mjesto trenera Lokomotive i, naravno, udalji se od Dinama i Zdravka Mamića. Ugovor će biti službeno raskinut već u petak, a Lokose će preuzeti Sreten Ćuk.

"Ivković smatra kako je dao maksimum te kako mu treba novi izazov u karijeri", izjavio je Nenad Tunuković, PR Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.vecernji.hr/nogomet/ivkovic-odlazi-s-klupe-lokomotive-cuk-glavni-kandidat-za-trenera-910879

Pod ravnanjem predsjednika Povjerenstva za natjecanje Nevena Kolića, u Zagrebu je održan ždrijeb parova polufinala Hrvatskog nogometnog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema već ustaljenoj praksi, u ždrijebu su izravno sudjelovali predstavnici klubova sudionika polufinala pa je tako predstavnik Rijeke Srećko Juričić izvukao kuglicu s imenom Slaven Belupa kao domaćinom prve utakmice u prvom paru.

Predstavnik Slaven Belupa Robert Kerovec na nagovor ostalih sudionika ždrijeba preuzeo je odgovornost te odredio svom klubu suparnika u polufinalu: izvukao je Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavnik Istre 1961 Đino Radolović potom je izvukao kuglicu s natpisom Rijeka/Osijek i time odredio domaćina prve utakmice drugog para polufinala.

Tako će se 12. ožujka 2014. godine u prvim utakmicama sastati u Koprivnici Slaven Belupo i Dinamo te pobjednik iz četvrtfinalnog ogleda Rijeka-Osijek protiv Istre 1961, a uzvrati su na rasporedu za 14 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo