TO SMO ČEKALI: / Pogledajte kako igra Luka Modrić nakon tri mjeseca stanke

Image
Foto: AFP
18.7.2015.
13:34
AFP
VOYO logo

Podsjetimo, Modrić je 18. travnja u ligaškoj utakmici protiv Malage ozlijedio koljeno. Prognoze su govorile da bi se mogao vratiti prije kraja sezone, ali od toga nije bilo ništa. U Realu nisu htjeli ništa prepuštati slučaju, odlučili su dirigentu svoje igre dati dosta vremena za oporavak kako bi se potpuno spreman pojavio na pripremama.

Ronaldo u špici

Pod vodstvom novog trenera Rafe Beniteza naš je nogometaš posljednjih dana normalno trenirao, a u subotu se našao u startnoj postavi u dvoboju protiv Rome. Odigrao je prvo poluvrijeme nakon čega ga je zamijenio Isco. Osnovnih je 90 minuta utakmice završeno rezultatom 0:0, a Roma je bila uspješnija u izvođenju jedanaesteraca. Za Real je u sedmoj seriji promašio Lucas Vazquez, dok su u talijanskoj momčadi svi izvođači bili precizni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benitez je na teren izveo "šarenu" momčad, ali je dao naslutiti da će njegov Real igrati formacijom 4-2-3-1, pri čemu je za Cristiana Ronalda rezervirano mjesto u samoj špici. Modrić je, pak, igrao u paru s Asierom Illarramendijem, a ispred njih su bili Gareth Bale, mlađahni Martin Ødegaard i Jese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo