TO JE LAKRDIJA: / Hajduk proziva suce, trener momčadi sve opisuje kao žalosno

Image

Nakon subotnjeg poraza Hajduka na gostovanju kod Lokomotive vuku se repovi na račun uvjeta u kojima je ona na stadionu u Kranjčevićevoj odigrana, ali i zbog detalja iz 89.

20.2.2016.
20:07
VOYO logo

Riječ je o situaciji u samom smiraju dvoboja u kojoj je Lokomotivin igrač Borna Barišić u svom kaznenom prostoru rukom odnio loptu ispred Jeffersona. Glavni sudac utakmice Tihomir Pejin pokazao je da se igra dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oranica za sadnju krumpira

Hajdukov trener Damir Burić nije izdvojio taj detalj, ali je nekoliko puta naglasio kako postoje snimke s ogleda i kako se sve moglo vidjeti. Isto je upotrijebio i opisujući crveni karton koji je zaradio Sušić. Ono što je želio naglasiti bilo je sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo nogometna utakmica koja se ne može tako nazvati. Obje momčadi pokušavale su u tim uvjetima odigrati ono što je moguće i zato čestitke i jednima i drugima. Možemo žaliti što nešto nismo uzeli, čestitke Lokomotivi na pobjedi. Utakmica je odigrana na terenu koji se ne može nazvati nogometnim, ovo je oranica na kojoj se sade krumpiri. Žalosno je to. Žalosno i za igrače obje momčadi da svoje zdravlje riskiraju na ovakvim terenima."

Nedvosmisleni naslov

I dok Hajdukov trener nije imao zamjerke na suđenje, barem ih nije želio javno izreći, službena internetska stranica Hajduka nedvosmislenim naslovom na video-uradak "Pogledajte nedosuđeni penal za Hajduk" jasno je dala do znanja što smatra spornim iz susreta 23. kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kao i predsjednik kluba Marin Brbić čiju izjavu donosi nogometni portal Goal, a koji kaže:

"Izjava? Pitajte suca Pejina za izjavu. Možete i suca Mlakara koji je sudio dvoboj Zagreba i Dinama. I pozdravite mi gospodina Kukića. Nije nam dosuđen čisti penal. Čak je i pomoćni sudac sugerirao glavnom da je bio jedanaesterac, on to nije uvažio. Andrijašević i Leko su također mogli dobiti crvene kartone. Sušić? Ma to je nebitno. Ako je bilo udarca onda je zaslužio karton, tu nema dvojbe. Ali, kome ovo treba? Ovo je lakrdija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo