GENIJALAC / Španjolci se (ponovno) poklonili našem Luki: 'Pred Modrićem je jedinstvena prilika, bio bi to šlag na torti karijere...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Modrić je 'ključan kotačić' za igru hrvatske reprezentacije i Real Madrida

28.9.2022.
12:06
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija pobjedama u posljednjim utakmicama u skupini Lige nacija nad Danskom i Austrijom osigurala je plasman na završni turnir tog natjecanja po prvi put u svojoj povijesti.

Image
NITKO KAO ON /

Španjolci posvetili tekst našem Modriću i ukazali na jako važnu stvar: 'To je samo minorni problem....'

Image
NITKO KAO ON /

Španjolci posvetili tekst našem Modriću i ukazali na jako važnu stvar: 'To je samo minorni problem....'

Vatrene do tog povijesnog uspjeha predvodio legendarni kapetan, 37-godišnji Luka Modrić, koji je imao gotovo punu minutažu (protiv Danske je zamijenjen u 90. minuti), a postigao je i gol protiv Austrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je dobro poznato, Modrić je već dugo jedan od najvažnijih igrača španjolskog giganta Real Madrida pa se njegovi nastupi za reprezentaciju pomno prate i u španjolskoj prijestolnici.

Prije nekoliko dana madridska Marca je našeg 37-godišnjeg kapetana opisala kao "beskrajnog", a sada ga je drugi list, AS, nazvao "neumornim" i naglasio da je pred njim velika prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povijesna prilika za momčad u kvadratićima, doprvake s posljednjeg Svjetskog prvenstva, za osvajanje prve titule. To je i skoro nedvojbeni poticaj Modriću za produženje karijere u reprezentaciji" piše AS te potom navodi da je (bivši) liječnik Vatrenih Zoran Bahtijarević u oproštajnom pismu otkrio da bi Modrić mogao igrati do Eura 2024. godine.

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

"Hrvatskoj slijedi Svjetsko prvenstvo, to je natjecanje koje za mnoge veterane prekretnica, završna točka njihovih karijera u reprezentaciji. To što je domaćin SP-a Katar usred sezone mogla bi ublažiti efekt napuštanja reprezentacija koji se obično događa nakon velikih natjecanja. Za Hrvatsku je na horizontu novi san ostvaren plasmanom u završnicu Lige nacija - mogućnost za osvajanje prvog trofeja kratkoj povijesti. Modrić svojim igrama za Real i reprezentaciju, usprkos godinama, ne ostavlja prostor za sumnjanje. I dalje je nezamjenjiv u obje momčadi. Prošle sezone bio je sedmi po minutaži za Real, u ovoj je peti. I dalje je čovjek odluke", piše AS pa zaključuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Final Four Lige nacija je jedinstvena prilika za Modrića da podigne trofej za nacionalnu momčad. To bi bio šlag na torti karijere u kojoj je osvojio 26 titula (21 s Realom) i, među ostalim nagradama, Zlatnu loptu 2018. godine. Liga nacija će biti ključna za odluku hoće li Modrić igrati na Euru 2024."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo