TKO TO TAMO UNIŠTAVA S LOPTOM? / To je najvrijedniji Dinamov igrač, žrtva pogrešnog liječenja

Image
Foto: Screesnhot: Facebook

Jedan od najvrijednijih Dinamovih eksponanata i igrač koji je budućnost kluba Filip Benković (19) pokazao je da je spreman za povratak na travnjak i kakve vještine s loptom sve zna.

20.5.2017.
13:38
Screesnhot: Facebook
VOYO logo

Dok se oporavlja od misteriozne ozljede zbog koje je izgubio cijelo proljeće, Filip Benković pokazao je da je spreman za povratak na travnjak. Benković je zbog raznih komplikacija s ozljedom i tko zna kakvog sve pogrešnog liječenja izgubio je cijelo proljeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi prstom upiru u Dinamovu liječničku službu

Mnogi prstom upiru u Dinamovu liječničku službu kao glavni krivac za to, u njezine dijagnoze i terapije, premda je poznato da Dinamo ima odlične liječnike čije usluge traže i ostali hrvatski i inozemni klubovi.

Upravo su Dinamovi doktori Benkoviću detektirali ozljedu leđa u ranoj fazi i spriječili pogoršanje i dugotrajniji oporavak. No, kad je ta ozljeda prošla i Benković počeo trenirati, pojavila se upala Ahilove tetive, odnosno jedne tetive pokraj Ahilove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio na pragu povratka na travnjak u ožujku

A bio je na pragu povratka na travnjak u ožujku, počeo je voziti bicikl, lagano vježbati i predviđalo se da će početi trenirati s momčadi. Odjednom nova bol, nova upala, pogoršanje. Stalo je, pomaka nije bilo.

U želji da se mladi igrač vrati što prije i bude na raspolaganju za važne utakmice netko je, očito, donosio krive odluke zanemarujući zakonitosti medicine. Ipak, igrač kojem je zbog Lige prvaka najviše porasla vrijednost polako se vraća, pokazao je da je sad gotovo posve spreman. I kakve sve vještine zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo