Bivši Dinamovac poručio: 'Želim postati šampion!'

Mladi hrvatski nogometaš Tin Jedvaj napunio je u četvrtak 18 godina, a u razgovoru za talijanski dnevnik Leggo je govorio o prvim mjesecima u redovima Rome.

29.11.2013.
14:11
VOYO logo

Bivši branič Dinama ljetos je preselio u glavni talijanski grad, ali još uvijek čeka prvi službeni nastup u dresu novog kluba.

"Ne žuri mi se, moje će vrijeme doći. Privikavam se na Romu, a ovaj ću petak igrati prvu službenu utakmicu za našu mladu momčad. Želim postati šampion, ali ne žurim. Prvo je na redu autoškola."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je u prvenstvo krenula s deset uzastopnih pobjeda, ali je u posljednja tri kola isto toliko puta odigrala neodlučeno, pa je vrh ljestvice prepustila Juventusu.

"Mislim da je Juventus na istoj razini kao mi, ali nama je i dalje glavni cilj plasman u Ligu prvaka. Govore da smo u krizi, ali da su se ova tri remija dogodila između naših pobjeda, nitko ne bi rekao ništa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O legendarnom kapetanu VučiceFrancescu Tottiju, koji se trenutno oporavlja od ozljede, Jedvaj je rekao:

"On je naš kapetan i normalno je da nam nedostaje njegova magija. Moramo početi pobjeđivati i bez njega. Prije ili kasnije će doći trenutak kad će prestati igrati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je mladi hrvatski reprezentativac rekao pokoju riječ i o treneru Rudiju Garciji čiji je dolazak preporodio Romu.

"Rezultati su na njegovoj strani. Izgradio je lijepo okruženje u klubu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tin Jedvaj, mladi potpisao je novi ugovor s Romom. Novi ugovor Jedvaja za rimsku momčad vezuje do lipnja 2018. godine. Podsjetimo kako je Jedvaj uoči sezone pojačao redove u ovom trenutku druge momčadi na ljestvici Serije A. Ranije je igrao za hrvatskog prvaka Dinamo.

Još uvijek Jedvaj čeka premijeru u klubu koji je u sezonu startao s deset pobjeda u nizu, ali je isto tako upao u seriju od tri remija u posljednja tri prvenstvena kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo