PALA ODLUKA / Nakon što je Bayern uručio otkaze Salihamidžiću i Kahnu, poznata je i sudbina Thomasa Tuchela

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Predsjednik Bayerna Hrerbert Hainer odluku kluba je objavio na konferenciji za medije

28.5.2023.
16:51
Profimedia
VOYO logo

Thomas Tuchel bit će i sljedeće sezone trener minhenskog Bayerna, izjavio je predsjednik kluba Herbert Hainer na konferenciji za novinare u nedjelju, najavivši i povratak Karl-Heinza Rummeniggea u vodstvo kluba.

Image
NEVJEROJATNO /

Nezapamćena ludnica u Bundesligi: Bayern zabio u zadnjim minutama zadnjeg kola, iskoristio kiks Borussije i osvojio titulu

"Tuchel nas je apsolutno uvjerio. On je jedan od najboljih trenera u Europi, pokazao je to na raznim pozicijama", objasnio je Hainer, uvjeravajući da nije bilo "nikakvih razmišljanja" o odvajanju ili odlasku od Tuchela koji je u Bavarsku stigao krajem ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez funkcije u klubu su ostali sportski direktor Hasan Salihamidžić i predsjednik Izvršnog odbora Oliver Kahn, a odluka o njihovom odlasku donesena je u četvrtak nakon rasprave koju su vodili Herbert Hainer i počasni predsjednik Uli Hoeness.

Hainer je dodao da će bivši predsjednik uprave od 2002. do 2021. Karl-Heinz Rummenigge, koji je mjesto Kahnu ustupio u ljeto 2021., ući u nadzorni odbor kluba, na sljedećem sastanku u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od prvih zadataka Nadzornog odbora Bayerna bit će pronalaženje nasljednika Hasana Salihamidžića na mjestu sportskog direktora, dok je mjesto predsjednika Upravnog odbora dodijeljeno Jan-Christianu Dreesenu, dotadašnjem potpredsjedniku Uprave u zadužen za financije.

FNC 11 - borilački spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte UŽIVO u nedjelju, 28. svibnja od 20 sati, ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo