TEŠKA VREMENA: / 'Ni Vidoviti Milan ne zna što će biti s klubom'

Image

Nogometaši Dinama predvođeni trenerom Zoranom Mamićem otputovali su prema Londonu gdje ih u utorak očekuje utakmica petog kola Lige prvaka s Arsenalom.

23.11.2015.
10:22
VOYO logo

"Veselimo se još jednoj utakmici u Ligi prvaka. Igrat ćemo na jednom od najljepših stadiona u Europi. Želimo odigrati još jednu dobru europsku utakmicu i ako je moguće vratiti se sretni u Zagreb. Svaki rezultat osim poraza bio bi fantastičan", izjavio je Mamić prije puta.

"Svjesni smo Arsenalove kvalitete. Riječ je o jednoj od najboljih momčadi u Europi, ali ćemo mi dati sve od sebe kako bi ih iznenadili. Nećemo srljati jer bi to protiv takve momčadi bilo kobno. Oni pametno stoje na terenu i znaju čuvati posjed, ali ćemo ih pokušati iznenaditi kao u Zagrebu", dodao je Mamić te se osvrnuo na probleme u klubu, poput uhićenja izvršnog predsjednika ZdravkaMamića ili kazne ArijanuAdemiju, i kako se to odrazilo na igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema odgovora

"To zbilja ne znam. Tek ćemo vidjeti. Ni Vidoviti Milan nema na to dogovor. Moramo naučiti živjeti s tim problemima i i fokusirati se na teren. Takve stvari pokušavamo ostaviti iza sebe", kaže trener Dinama pa je upitan ima li što novo vezano za Ademija i njegov slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spremni smo ići do kraja i pripremamo žalbu. Želimo pomoći našem dokapetanu i sami sebi. Jasno je koliki je to udarac za Dinamo. Još je prerano govoriti o njegovoj budućnosti u klubu. Sada samo želimo smanjiti kaznu", poručio je Mamić. O bratu se nije želio izjašnjavati, a na pitanje hoće li smeti razgovarati s njim kada izađe iz pritvora samo je kratko odgovorio kako nije vrijeme za razgovor o tim stvarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo