LUPIO ŠAKOM O STOL / Ten Hag sazvao hitan sastanak i oprao Ronalda pred svima: Opaki Nizozemac brutalno ga isprozivao i rekao svima što ih ubuduće ide

Image
Foto: Profimedia

Osim problema s transferom, spomenuti dvojac se svađa oko Cristianovog ponašanja

26.8.2022.
12:00
Profimedia
VOYO logo

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo cijelo ljeto traži novi klub u kojem bi igrao Ligu prvaka, iako se u ovo vrijeme prošle godine vratio u Manchester United.

Image

Manchester United u zadnjih 100 godina nije ovako loše ušao u sezonu

Image

Manchester United u zadnjih 100 godina nije ovako loše ušao u sezonu

Njegov klub je prošle godine završio šesti na tablici i nije izborio plasman u najelitnije nogometno natjecanje, a Ronaldo je zabio 24 pogotka tijekom prošle sezone. U međuvremenu dok je Portugalac tražio novu destinaciju, Erik Ten Hag je zasjeo na klupu Crvenih Vragova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim problema s transferom, spomenuti dvojac se svađa oko Cristianova ponašanja, a navodno imaju drugačije taktičke zamisli i oko obrambenog presinga. To je sve rezultiralo sastankom nakon početna dva ligaška poraza.

Oprao je Ronalda

Ten Hag je prema navodima uglednog otočnog The Suna pozvao igrače na sastanak prošlog četvrtka i oprao Ronalda pred svima. Portugalac je kako kažu njegovi suigrači samo šutio, a novi trener je htio da si svi međusobno kažu sve što imaju za reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednostavno, Ten Hagu je prisjela Ronaldova bahatost i konstantno negodovanje, a Nizozemac nikom ne da da vodi kolo, nego se odmah trenerski, autoritativno postavlja i daje do znanja da je on šef. Dva sata trajao je sastanak na kojem je Ten Hag rigao vatru, pokazivao mišiće, ali i slagao mozaik hijerarhije i otvorenosti u momčadi, jer bez discipline i hijerarhije nema ni uspjeha. Red se mora znati.

Image
Foto: Profimedia

Nizozemski strateg rekao je, tako, igračima da, ako netko nije zadovoljan, da samo dođe kod njega i kaže te će moći napustiti klub. Bilo tko, bez obzira na ime, bez obzira o kome se radi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je kako će biti po njegovu ili neće taj igrač biti uopće u Unitedu. Ten Hag je poznat po svojim strogim metodama, a navodno je dan poslije poraza od Brentforda rekao igračima da moraju na slobodan dan trčati 14 kilometara, točno koliko su igrači Brentforda istrčali više od njih.

Nekim zvijezdama to nije odgovaralo, pa je Nizozemac uzeo opremu i išao trčati s igračima jer je kako on misli, i sam kriv za poraz. Kada su igrači vidjeli njegov primjer nisu se više žalili, a metode su ostvarile rezultate već sljedeću utakmicu kada je United pobijedio Liverpool s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo