TALIJANSKI VELIKAN ŽELI HRVATSKOG REPREZENTATIVCA: / Plasiraju li se u Ligu prvaka spremni su na neuobičajen, ali i skup potez

Image
Foto: PIXSELL

Inter već ima dvojicu Hrvata, Ivana Perišića i Marcela Brozovića

20.4.2018.
20:05
PIXSELL
VOYO logo

Tri godine nakon što su ga u transferu vrijednom 30-ak milijuna eura prodali Real Madridu, čelnici Intera spremni su na San Siro vratiti hrvatskog veznjaka Matea Kovačića. Navodno su, tvrdi Corriere dello Sport, ponovno uspostavili veze s njegovim predstavnicima i spremni su okušati sreću u ljetnim mjesecima godine ostvari li momčad plasman u Ligu prvaka.

Natjecanje je to koje je Mateo Kovačić s Realom osvojio već dvaput, a za koje Inter u ovom trenutku ima dobre šanse da se nađe u njemu sljedeće sezone. Bod ih dijeli od četvrtog mjesta, posljednjeg koje ondje i vodi, ali i trećeg na kojem je Roma sa 64 osvojena boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je ugovorno vezan za Real do lipnja 2021. godine, a u talijanskom se klubu nadaju da bi ga mogli vratiti u transferu koji bi bio slične visine onom u kojem su ga prodali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, u svojim bi redovima Inter, čije boje brane i Ivan Perišić i Marcelo Brozović, rado sljedeće godine imao i Sportingovog portugalskog reprezentativca Williama Carvalha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo