Vatreni napokon debitirao, no odmah je uslijedio hladan tuš

Mladi hrvatski nogometaš Ante Rebić upisao je u ponedjeljak debi za svoj novi klub – talijansku Fiorentinu. Viole su u Firenzi remizirale s Parmom (2:2), a Rebić je zaigrao od 36.

1.10.2013.
14:37
VOYO logo

Nije to bila premijera iz snova za 20-godišnjeg napadača. Izgubio je sedam lopti, uputio je tek jedan udarac prema suparničkim vratima, a talijanski ga tisak nije poštedio kritika jutro nakon debija:

"Fizički snažan napadač koji ima veliku želju za okomitim kretanjem prema golu. Možda mu je to prolazilo u hrvatskoj ligi i reprezentaciji, ali ovo je Serija A. Možda će njegov trud i karakter biti od korisni Fiorentini u mjesecima i godinama koje dolaze, ali trenutno od toga nema velike koristi", napisao je talijanski novinar Francesco Cianfanelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Fiorentine koji mu je dao povjerenje, Vincenzo Montella, stao je u obranu svog igrača nakon što je i on uvidio da se nije najbolje snašao u svom debiju.

http://videa.hu/player?v=GWqiQWawX4LS4hoX

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemojte osuđivati Rebića. On ima veliku kvalitetu i odlučnost da bude bolji na svakom treningu. Kvaliteta i talent će doći do izražaja i u Seriji A", rekao je Montella na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Spomenimo i da je Rebić nakon svog debija u Seriji A odveo nekolicinu prijatelja u obližnji restoran, te ih počastio večerom kako bi proslavio svoj spomenuti debi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo