TALIJANSKI DIV VRAĆA SE NA VELIKA VRATA: / Nakon 'novog Kake' spremaju se dovesti i najveću senzaciju Serie A

Image
Foto: AFP

Rossoneri spremaju ponudu kojom bi Poljaka namamili na San Siro

7.1.2019.
12:35
AFP
VOYO logo

Prema pisanju Gazzette dello Sport Milan se uključio u utrku za potpis Krzysztofa Piateka iz Genoe. Poljaka želi pola Europe, nema velikog kluba koji ga ne bi volio vidjeti u vršku svog napada, a posrnuli div zasad najozbiljnije isprobava teren za potpis.

Milan je poslao upit o tome bi li Genoa bila spremna prodati sjajnog napadača. Ranije ove godine oglasio se i predsjednik Genoe koji je govorio o tome postoji li mogućnost da neki od najboljih igrača napuste klub u siječnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik govori jedno, oni rade drugo

“Nitko ne ide nigdje.”, rekao je Preziosi za II Secolo XIX, pa dodao: Trebaju nam Kouame, Piatek i Ramirez. Dosad je bilo puno priče, ali nije stigla nijedna ponuda.”

Piatek je trenutno na listi najboljih strijelaca Serie A odmah iza Cristiana Ronalda, a najviše interesa za njega pokazao je Napoli koji traži način da pojača napad i približi se zasad nedodirljivom Juventusu. Sada se u cijelu priču upleo i Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rossoneri vjeruju da mogu osigurati Poljakov potpis, a posebno su optimistični zato što znaju da Inter i Juventus sigurno neće pokušati s njegovim dovođenjem dok su Icardi i Mandžukić u klubu jer nemaju mjesta u rosteru za dodatnog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo