LEGENDARNI TALIJAN PROGOVORIO O ZLATANOVOM DOLASKU U MILAN: / Prokomentirao je i rad Zvonimira Bobana, njegove riječi će razveseliti Hrvata

Image
Foto: Mimmo Carriero/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

On je pola godine bio u istoj momčadi kao Ibrahimović

31.12.2019.
11:03
Mimmo Carriero/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia
VOYO logo

Slavni talijanski napadač Antonio Cassano prokomentirao je dolazak 38-godišnjeg švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića u njegov bivši klub Milan.

Tridesedsedmogodišnji Cassano je tijekom karijere pola godine bio Zlatanov suigrač u Milanu, a sada je istaknuo kako je njegov povratar u Rossonere izvrstan potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO
Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Antonio Cassano

'Bilo je očekivano...'

"Očekivao sam njegov povratak, uvijek sam govorio da će to biti Milan ako se vrati u Italiju", rekao je Cassano za Sky Sports Italia.

"Jako mu je drag klub i grad. Nakon Ronalda i VanBastena, rekao bih da je Ibrahimović najbolja 'devetka' u posljednjih 30 godina. I dalje je fenomenalan, unatoč svojoj dobi", prokomentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan se trenutačno nalazi na skromnom 11. mjestu Serie A sa 21 bodom, a u posljednjem kolu je doživio težak poraz na gostovanju kod Atalante (0:5). Cassano vjeruje da Ibrahimovićev dolatzak može preokrenuti Milanovu sezonu.

Optimizam

"Zlatan tjera suigrače da daju 110 posto i još uvijek može napraviti razliku na terenu. I morat će jer 80% ovih igrača ne zaslužuje igrati za Milan", izravan je Cassano koji je zatim prokomentirao rad Milanovih direktora Paola Maldinija i Zvonimira Bobana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam vjere u Maldinija i Bobana, zaslužuju više strpljenja. Sada imaju Ibru, postoje glasine o transferu Jean-Claira Todiba iz Barcelone... Mislim da će Milan za dvije-tri sezone ponovno biti u vrhu", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo