Četvrti nerazzur? / Talijani tvrde: Inter zainteresiran za još jednog našeg reprezentativca

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Iako je Šunjićeva cijena na Transfermarktu dva milijuna eura, Dinamo navodno neće pristati na svotu nižu od pet milijuna eura

16.10.2018.
17:54
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Odlične nogometne predstave hrvatskog U21 reprezentativca Ivana Šunjića privukle su pozornost europskih velikana. Bar tako piše talijanski portal Calciomercato koji tvrdi da je milanski Inter "bacio oko" na Šunjića te da ga želi dovesti.

Bivši kapetan zagrebačke Lokomotive, a sadašnji igrač Dinama na sebe je najviše privukao pogotkom protiv Fenerbahčea na Maksimiru, gdje je više nego dostojno zamijenio kapetana Ademija koji je izostao zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Šunjićeva cijena na Transfermarktu dva milijuna eura, Dinamo navodno neće pristati na svotu nižu od pet milijuna eura. Ako se transfer ipak ostvari, Šunjić bi postao četvrti član hrvatske kolonije u Interu, gdje igraju naši reprezentativci Šime Vrsaljko, Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

inače, dvadesetdvogodišnji Šunjić sa svojim se reprezentativnim kolegama kvalificirao na Europsko prvenstvo U21 visokom pobjedom protiv San Marina u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo